Platoau Bağbaşı Nyiptakeun Gambar Poskod Sareng Pamandangan Salju Spektakuler

Platoau Bağbaşı Nyiptakeun Gambar Poskod Sareng Pamandangan Salju Spektakuler
Platoau Bağbaşı Nyiptakeun Gambar Poskod Sareng Pamandangan Salju Spektakuler

Denizli Teleferik sareng Bağbaşı Plateau, anu parantos janten salah sahiji warna kahirupan sosial anu henteu perlu di Denizli, nyiptakeun gambar kartu pos kalayan pemandangan salju anu megah.

Denizli Car Car and Bağbaşı Plateau, anu dibuka ku Kotamadya Metropolitan Denizli taun 2015, terus matak nganjang ka pengunjungnya ku kaindahan-sanésna anu kalebet sababaraha warna-warni alam dina opat musim. Denizli Car Car and Bağbaşı Plateau, anu nganyahokeun kahirupan sosial warga Denizli sareng ngawenangkeun waktos di lingkungan hubungan, janten salah sahiji titik salju pertama di pusat Denizli. Jalma-jalma tina Denizli, anu ngahontal kana dataran luhur 1500-meter ku mobil kabel, balikkeun bodas sareng nikmati salju. Pamandangan salju spektakuler sareng gambar kartu pos dataran tinggi dimana bal salju sareng ulin sareng anu dipikacinta jauh tina setrés kota téh teras mikaresep dinten anu énggal tina setrés.

"Daya tarik merkezi penting

Walikota Perwakilan Metropolitan Denizli Osman Zolan nunjukkeun yén Denizli Cable Car sareng Bağbaşı Plateau gaduh kaéndahan anu béda dina unggal usum. Walikota Osman Zolan negeskeun yén Denizli Cable Car sareng Bağbaşı Plateau, anu sering dilongok ku anu hoyong pendak sareng salju di puseur kota, ogé mangrupikeun pusat anu penting. Fasilitas kami mangrupikeun paménta anu saé kalayan usum unik dina usum usum tiris, salju salju sareng hawa seger. Abdi hoyong ngajak wargi-wargi urang anu hoyong nyaksian kaéndahan anu indah ieu di cinyusu. ”

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar