Kandaraan Angkutan Umum Balıkesir Pırıl Pırıl

balikesir kendaraan umum na piril piril
balikesir kendaraan umum na piril piril

Munisipalitas Balıkesir Metropolitan ngalaksanakeun beberesih anu dilaksanakeun dina angkutan umum pikeun dimensi anti-bakteri pikeun nyegah panyakit tepa di kota.


Balıkesir Toplu Dağıtım A.Ş., salah sahiji gabungan tina Balıkesir munisipalitas Metropolitan. (BTT) ngagunakeun angkutan umum; Éta sacara teratur disimpang beus kota pikeun mastikeun yén warga ampir unggal kelompok umur, leutik, ageung sareng sepuh, ngarambat sacara hygienically. Sumebarna panyakit anu ningkat sareng sasih usumna ogé diusahakeun dikirangan ku ngabersihkeun karya. Dina lingkup karya anu dilakukeun ku BTT, dina kendaraan anu dianggo ku rébuan warga unggal dintenna; mikroba, baktéri sareng virus teu diidarkeun nyebarkeun sareng nyebarkeun panyakit.

CLEANING DENGAN KAYU

Di jero sareng di luar beus, dimana aya seueur jasa transportasi umum unggal dinten, windows, handles sareng korsi dihapus unggal dinten kalayan ati-ati. Dina hal kaséhatan masarakat, teras dianggo unggal wengi supados warga tiasa nganggo kendaraan dina cara anu séhat énjing. Kalayan kendaraan disinfected ku produk disinfeksi anu henteu ngarugikeun kasehatan manusa, warga janten panyayuhan pikeun aman kalayan aman sareng cara higienis.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar