Bandara Sabiha Gökçen Nampi Sértip Gedong Héjo

Bandara Sabiha Gökçen Nampi Sértip Gedong Héjo
Bandara Sabiha Gökçen Nampi Sértip Gedong Héjo

Wangunan terminal Bandara Internasional Istanbul Sabiha Gokcen dileler sertipikat LEED anu dikaluarkeun ku Déwan Gedong Héjo AS (USGBC) dina tingkat Emas. Bandara Sabiha Gökçen parantos janten salah sahiji ti saeutik bandara di dunya anu nganggo sistem sertifikasi gedong héjo pangpentingna LEED.

Wangunan terminal Bandara Internasional Istanbul Sabiha Gökçen, anu dilayanan dina 31 Oktober 2009 sareng nampi sakitar sakitar 36 juta panumpang taun ieu, nampi sertipikat LEED anu dikaluarkeun ku Déwan Gedong Héjo Amérika (USGBC) ti saprak 1998. Sistem Sertifikasi LEED, anu ngevaluasi kriteria sapertos aplikasi ramah lingkungan, kaayaan jero ruangan anu saé sareng tingkat énergi anu luhur, cai sareng nyimpen bahan baku, negeskeun ciri Istanbul Sabiha Gökçen Terminal Gedong pikeun ngadukung pangurangan émisi karbon, ningkatkeun efisiensi énergi sareng kauntungan ti terangan ku ngadorong angkutan umum. mutuskeun méréskeun LEED bijil dina kategori Emas.

Bandara Internasional El Istanbul Sabiha Gökçen ngagaduhan struktur anu hirup 7/24. Dasar padamelan urang sareng jasa anu kami nyayogikeun dina ortaya ngungkabkeun naon anu saé pikeun jalma, masarakat sareng alam. Kami kalebet dina sertifikasi LEED anu paling disukai di dunya kalayan prakték anu ramah lingkungan di gedong terminal kami, ramah lingkungan sareng operasi efisien énergi sareng kaayaan induk anu pikaresepeun. Sareng dina taun munggaran urang ngalamar sertipikat ieu, urang ngahontal kasuksésan anu signifikan dina kategori Emas. Kalayan sertipikat ieu, tujuan urang ngahontal 30 kanaékan energi énérgi sareng pangurangan 30 persén panggunaan gas alam sareng émisi karbon. Urang ogé ngagaduhan target 25 persen dina nyimpen cai. Di hareup, urang bakal terus ningkatkeun target tabungan urang. Dina kuartal mimiti 2020, urang ogé bakal ngawangun gedong terminal anyar urang saluyu sareng target ieu. "

Istanbul Sabiha Gokcen Airport wangunan terminal ka sertifikasi LEED di dunya ka New York JFK (AS), New York La Guardia (AS), San Diego (AS), Jeddah Raja Abdul Aziz (Saudi Arabia), Zagreb (Kroasia) bandara ogé ti Bekasi Bandara Izmir Adnan Menderes saméméhna meunang.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar