Walikota Aktaş Méré Tanggal Karéta Énggal

baskan aktas masihan tanggal kanggo karéta gancang
baskan aktas masihan tanggal kanggo karéta gancang

Walikota Bursa Alinur Aktaş, penduduk ngadeukeutan 100 rébu Gürsu'nun pas luncat kana skala sareng rencana pikeun Gürsu nyarios yén aranjeunna lakukeun sasuai.

Alinur Aktaş, Walikota Munisipalitas Metropolitan, patepang sareng kepala kepala Gürsulu dina ruang lingkup 'Rapat Mukhtars' anu diayakeun dina judul üyor Metropolitan ngembang sareng akal umum ". Walikota Gürsu Mustafa Işık sareng mukhtars tengah sareng désa Gürsu ngahadiran rapat anu diayakeun di Gürsu Municipality Boutique Hotel. Mustafa Işık ngadamel ucapan bubuka rapat salaku inangna sareng ngahatur nuhun ka Walikota Aktaş pikeun kapentingan na kabupaten.

Logistik dasar

Dina biantarana, Walikota Bursa Alinur Aktaş, anu narik perhatian Bursa minangka lokasi, nyatakeun yén Bursa mangrupikeun pusat komersial, pusat ékspor sareng pusat produksi sareng kota pertanian. . Karéta laju anu gancang rada ditunda, tapi kuring ngarepkeun tanggal anu dituju 2021. Nalika éta réngsé, anjeun bakal ningali, Bursa bakal janten tempat produksi lengkep, pusat atraksi anu lengkep. Kami nyiapkeun Bursa pikeun prosés anu langkung séhat sareng kami ngararancang. "

Gürsu ngembangkeun gancang

Ngingetan yén Gürsu mangrupikeun kabupaten anu pesat sareng ngembang sareng 100 penduduk, Walikota Aktaş nyarios, "Kami gaduh 100 kacamatan anu nyicingan langkung ti 6 rébu. Gürsu mangrupikeun salah sahiji anu caket pisan. Upami kitu, Gürsu bakal luncat kana skala dina rasa ieu. Ku alatan éta, urang kedah ngajantenkeun perencanaan éta langkung séhat. Urang nuju mikiran hal éta. Sanaos sababaraha padamelan urang aya dina program urang, urang hoyong ngajelaskeun isu-isu urang liwat konsultasi silih sareng mukhtar kami. Présidén sareng mukhtar ogé ditugaskeun ku tugas ieu. Euweuh saurang anu ngawariskeun ti ramana. Kamari urang walikota béda-béda, ayeuna urang, énjing urang bakal gaduh babaturan anu sanés. Sarua pikeun para senapati urang. Pamustunganana, aranjeunna mangrupikeun amanah. Anu penting nyaéta ngawakilan tinggalan ieu dina cara anu pangsaéna. Upami anjeun dina dialog sareng kotamadya distrik sareng kotamadya metropolitan, anjeun sareng lingkunganana bakal janten ahli waris ieu, sareng anjeun henteu kedah gaduh ragu ngeunaan éta ”.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar