İZTAŞIT Beus Dibawa 113 Rébu Panumpang dina Dua Minggu Langkung

beus iztasit dina dua minggu mimiti angkutan penumpang
beus iztasit dina dua minggu mimiti angkutan penumpang

Beus İZTAŞIT ngiringan 113 panumpang dina garis Seferihisar, tempat aplikasi dimimitian dina dua minggu kahiji. Sajumlah pamutahiran dilakukeun pikeun ningkatkeun kualitas perjalanan.


Éta dua minggu katukang dina proyék İZTAŞIT diluncurkeun ku Perbandaran Metropolitan İzmir kanggo nyertakeun koperasi transportasi di kabupaten anu dina jaringan angkutan umum. VehiclesZTAŞIT kendaraan, anu mimiti nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan beus anu énggal, ngeusian 113 rébu panumpang dina dua minggu kahiji, bari gangguan anu ditingali kusabab sistem énggal parantos dibéréskeun sacara gancang. Pikeun ningkatkeun kualitas dina penerbangan İZTAŞIT, anu diawaskeun ku ESHOT, solusi anu diciptakeun pikeun pandangan lapangan sareng béwara ogé ti manajemén koperasi sareng warga ayeuna dilaksanakeun gancang.

Aplikasi İZTAŞIT ngahijikeun supir sareng minibuses-na di Seferihisar handapeun hiji hateup.

Tilu deui beus bakal sumping

Ngungkabkeun yén gangguan dina program perjalanan bakal dikirangan sareng tilu kandaraan énggal kanggo dilebetkeun kana İZTAŞIT dina waktu anu singget, saur Manajer Umum ESHOT Erhan Bey, "Kami langsung mendakan solusi pikeun masalah sapertos kakurangan jasa sareng integrasi garis. Kekurangan lapak dideteksi di Ulamis. Ieu bakal dipasang gancang. Kami henteu gaduh sét utama pikeun ayeuna. Anggota koperasi ogé adaptasi gancang. Aranjeunna sadar ngeunaan institusi maranéhanana sareng ngembangkeun sasuai. Sistem anyar pisan sareng calik. Sanggeus sababaraha lami, sadaya bakal langkung saé. ”

Éta bakal sumebarna ka sadaya kacamatan

Hal ieu ditingali yén İZTAŞIT bakal jalan di jazirah di deukeuteun salajengna di sakumna distrik İzmir. Sasuai, Diréktur Jéndral ESHOT terus badé dirundingan sareng ngokolakeun koperasi transportasi individu anu dilayanan di kacamatan.

Perbaikan pikeun İZTAŞIT

Kusabab intensitas dina Seferihisar - garis İzmir wilangan 975 sareng 985, frékuénsi perjalanan naék tina 11 menit dugi ka 8 menit ku nambahan jumlah kendaraan.

Karmoni sareng jaman ekspedisi tina 991 wilanganana Çamtepe - beus Seferihisar kalayan jam sakola murid anu tinggal di Gödence, Gölcük sareng Çamtepe diputus ku ningkatkeun waktos magrib. Leungitna waktos kusabab beus anu sami ngalayanan Almonds, Ihsaniye sareng Turgut daérah dikaluarkeun nalika Bademler No 732 - Barisan Urla ngadamel Bademler lirén lirén. Ihsaniye sareng Turgut mimiti dilayanan kalayan baris 991.
990 Beyler - Seferihisar baris dilanjakeun ka dua jasa subuh.

Ieu diputuskeun pikeun ngeureunkeun tempat terakhir di Ürkmez, gaganti anu teu lirén dina nomer 829 Cumaovası - Seferihisar line di Orhanlı. Kukituna, integrasi jalur 829 sareng 989 kahontal.

Leungitna waktos sareng frekuensi perjalanan sabab ka 989 jumlah Orhanlı - Seferihisar jalur anu ngaladenan ka Kota Ömür sareng Payamlı bakal direngsekeun kalayan datangna tilu kandaraan énggal anu bakal ditambah ka armada.

Cacad sareng langkung ti 65

Pamilik 40% sareng laporan cacad, anu ngagaduhan hak "gratis" naék ka beus ESHOT, pendamping anu ditumpurkeun sareng warga langkung ti 65; Izmir Metropolitan Munisipalitas Seferihisar Direktorat Lokal sareng Unit Pelayanan Pelanggan ESHOT di Konak ogé tiasa kéngingkeun numpak gratis pikeun İZTAŞITs sareng poto Izmirim Card.

113 rébu 25 rébu panumpang anu langkung umur 65 taun

Kendaraan İZTAŞIT, anu parantos réngsé waktos nampi tambang tunai sareng panumpang di sisi angkutan umum, anu ngan ukur dipasang kalayan İzmirim Card sareng damel di handapeun kontrol ESHOT, ngalaksanakeun 113 413 panumpang dina dua minggu kahiji. Nalika total jumlah panumpang kost, siswa, guru sareng panumpang taun 60an nyaéta 88 rébu 70; Jumlah jalma cacad, umur 65 taun sareng kosan gratis sanés anu disubsidi ku Direktorat Umum ESHOT nyaéta 25.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar