Boğaçay 38 Tugboat Diémutan

trailer bogacay dilebetkeun kana jasa
trailer bogacay dilebetkeun kana jasa

Menteri Turhan, dina pidato dina upacara komisi tugboat kalayan sistem propulsion maju anu dilakukeun ku Sanmar Shipyard, nyatakeun yén sakali aya kagiatan limbungan macét ampir di Tuzla, sareng yén pengiriman Turki nembé liwat kali susah.


karya maranéhanana pikeun nyegerkeun sektor maritim Turhan ngécéskeun yén maranéhna kapanggih titik alus dina dinten, "Turki, bangsa Turki, urang kudu sagala jinis rojongan pikeun folks fungsionalitas nyebut pelaut. Salaku Kamentrian sagara urang, urang parantos ngalaksanakeun naon waé anu peryogi pikeun ngabersihan jalur laut urang. Kami parantos ngawujudkeun inisiatif sareng kawijakan anu penting. Kami parantos ngajantenkeun tata cara ngadamel séktor swasta. Kami parantos ngiringan kapal kami ka daptar bodas, nyaéta, ka liga super sareng audisi sareng prakték anu kami kalaksanakeun. Dina raraga ngabédakeun beban cai laut, kami nerapkeun aplikasi suluh gratis SCT. Ti saprak 2004, rata-rata taunan 496 juta pon ka sektor, kami parantos nyayogikeun deukeut 8 miliar pon. Jumlah palabuhan internasional urang ti 152 dugi ka 181. Jumlah marinas kami ningkat tina 41 dugi ka 62, sareng kapasitas pelayaran yacht urang ningkat tina 8 ka 500. Armada maritim milik Turki urang tumuwuh langkung ti 19 kali dibandingkeun taun 2003 sareng ngahontal 3 juta DWT tina 8,9 juta DWT. Urang armada Turki anu ka-28,6 ngagaduhan pangkat ka-19 di dunya ayeuna. Kalayan nguatkeun peran nagara urang dina angkutan maritim dunya, penanganan wadahna ningkat ku 15 kali sareng ngahontal 5 juta TEU. The total pengiriman kargo berjumlah 11 juta ton sareng 190 juta ton. ”

"Dinten ieu mangrupikeun salah sahiji nagara anu terkemuka di industri nyieun kapal dunya"

Turhan nunjukkeun yén aya pamekaran révolusionér dina industri pembuatan kapal sareng éta mangrupikeun wewengkon anu strategis pisan sareng produk nilai tambahna tinggi. Kuliatan tanaga gawé industri industri kapal bina sareng sajumlah kagiatanana ogé nyumbang kana kanaékan padamelan. Untungna, ayeuna urang mangrupikeun salah sahiji nagara anu unggul dina industri pembuatan kapal dunya. Dina ieu, panutan kapal di payuneun sadaya basisir Tuzla, dimana éta macét pikeun maénkeun peran utama. Salila sababaraha taun, investasi anu dilakukeun ku nagara urang sareng dukungan desain dikembangkeun, istilah pajakan kapal-kapal parantos ningkat kana 49 taun, pambukaan investasi, pamaréntahan mayar sarébu-léwu perolehan nyewa anu mayar, jalan ngaleungitkeun kawajiban pamayaran écrimisil, kapal-kapal sisi payun kiridit. sareng persetujuan laporan EIA sareng rencana pangwangunan kapal urang. "

Turhan nyatakeun yén industri panukang kapal Turki parantos janten sektor penting pikeun ngawangun kapal-kapal sénsitip lingkungan nganggo téknologi pang anyarna sareng 81 kapal-kapal anu pantes dihargaan.

Nekenkeun yén R&D sareng inovasi kedah dikembangkeun supados parantos nyarios di pasar dunya, Turhan nyarios, biri Salah sahiji conto anu paling hadé pikeun padamelan ieu nyaéta BOĞAÇAY 38 Hybrid Tugboat.

Di antara fitur téknologi téknologi tug anu séjén, penting pisan pikeun ngagaduhan AVD anu munggaran di dunya, sistem propulsi variabel maju. Kasuksésan Sanmar nyaéta, henteu, teu kahaja. Sanmar mangrupikeun panaratas di dunya anu ngawangun kapal tunda gas alam mimiti sareng tugboat otonom anu munggaran. Kiwari, anu mimiti hibrida hid hibrid mimiti ngawangun anu pangheulana dina nami nagara urang sareng sektor kami mangrupikeun kareueus dina kaayaan éta.

Tujuanana anu munggaran di dunya hidraulik Hibrid "nganggo téknologi Advanced Variable Drive

Tugboat anu diwangun di Sansek's Altınova Shipyard diwangun ku ngahijikeun téknologi Advanced Variable Drive kana tugboat.

Inovasi ieu, dikembangkeun babarengan sareng Caterpillar Propulsion, bakal émisi langkung handap sareng konsumsi bahan bakar langkung handap. Tug, diklasifikasikeun ku ABS sareng anu bakal ngagebak bandéra Turki, teras ngahasilkeun modeling komputer anu lengkep.

BOĞAÇAY, anu panjangna 24 meter, gaduh daya tarik 70 ton sareng sistem propeller anu tiasa ngagulung sumbu sorangan, ngagaduhan kapasitas padamelan seuneu ku 2 ton per jam.

Mr. Ali Gürün, Wakil Ketua Dewan Sanmar, nyatakeun yén BOĞAÇAY 38 bakal diékspor ka Mexico.

Menteri Turhan ngadatangan kapal pesiar

Turhan, Sanmar Shipyard ku sistem propulsion tingkat maju saatos upacara komisi tarik tug di Shipyard Altinova Besiktas, Hat-San Shipyard sareng Industri Usahawan Shipyard Altinova Inc. dilaporkeun ngeunaan padamelan anu dilakukeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar