BTS Ankara YHT Katerangan Kasalahan Kacilakaan

btsden ankara yht panjelasan kasus kacilakaan
btsden ankara yht panjelasan kasus kacilakaan

Uni Angkatan Pekerjaan Amérika Serikat (BTS) kamari, uji coba tina kacilakaan karéta api kalayan kacepetan anu ngungkabkeun tanggung jawab nyata pikeun perjuangan pikeun nyebarkeun anu leres.

Pernyataan tulisan anu dilakukeun ku BTS nyaéta saperti kieu; 13. Karéta Gancang Luhur dina garis anu sami sareng karéta Ankara-Konya nabrak dina 2018 Désémber 3 di Ankara-Marsandiz, 9 diantarana maot sareng 92 anu kacilakaan dina kacilakaan karéta (1 Januari 13) Anjeunna ditingali di Pangadilan Penal Heal 2020 Ankara kamari.

Dina dakwaan anu disiapkeun ku pangadilan, tiwas sareng cilaka langkung ti hiji jalma 'atas tuduhan dipenjara dugi ka 15 taun, tilu ti tilu urang defendan milu dina sidang tina jumlahna 10 urang defendants.

Saatos panalungtikan idéntitas defendants sareng complainants, dédéngéan dimimitian ku pernyataan anu dipasihkeun ku defendants sareng pangadilan sareng patarosan pengacara dugi ka tabuh telat.

Dina kasus anu ayeuna, dina pernyataan sareng pernyataan anu dilakukeun ngalawan Pegawai Organisasi Karéta Api sareng para machinists anu leungiteun kahirupan dina kacilakaan éta, Téld General Manager sareng Asisten General Managers dipénta diusahakeun tanpa kaadilan nyata.

Dina ahir sidang, pengadilan mutuskeun neraskeun penahanan Pegawai Pertambangan Train Osman Yildirim sareng parantos ngagemkeun pamariksaan ka 24 Januari 2020 sareng mutuskeun pikeun ngabebaskeun Sinan Yavuz sareng Pengatur Lalu Lintas Emin Ercan Erbey.

Mimiti, kudu dicatet yén aya kurangna sistem sinyal anu nyababkeun kacilakaan ieu. Dina basa sanés, kacilakaan anu sami mungkin iraha waé. Hal ieu dikonfirmasi ku Diréktur Jenderal Karéta Api Turki (TCDD) yén titik pamitan sareng waktos jasa karéta dirobih saatos kacilakaan.

Aya seueur kacilakaan dina karéta kami dugi ka ratusan warga anu tiwas sareng kacilakaan dina kacilakaan ieu.

Kami mangrupikeun alesan nyata pikeun kacilakaan ieu unggal waktos; Dina periode AKP sareng prakték-prakték anu dilaksanakeun saprak 2003 dina kaayaan panyusun ulang dina TCDD, saluareun kasalahan individu pagawé; politikus sareng birokrat ngalakukeun léngkah ilmiah, staf non-merit dugi ka tiasa damel, cekap jumlah staf, langkung ti hiji judul pikeun judul tunggal sareng saterasna.

Alesan ieu dipedar sacara jéntré dina laporan anu disiapkeun saatos kacilakaan ku urang ngahijikeun kana subyek sareng dina laporan urang; "Éta jelas yén tekanan politik kana lembaga pikeun muka garis anu teu réngsé demi pertunjukan politik mangrupikeun salah sahiji alesan utama naha birokrat senior tetep jempé sareng ngalatih manajer bawana pikeun ngahasilkeun pesenan anéh ieu, tinimbang nyegah tekenan atas nama lembaga. "Hal ieu nyatakeun di mana tanggung jawab utami kedah dipilarian.

Numutkeun urang, tanggung jawab nyata kacilakaan ieu atra jelas. Jeung hanjakalna, urang ningali sakali deui yén jalma-jalma anu tanggung jawab nyata henteu acan dibawa ka badan kehakiman saatos kacilakaan ieu.

Perlu dipikanyaho yén pendakwaan di kaleresan masarakat moal dipinuhan sacara pinuh sateuacan kaputusan muka garis sateuacan parantos réngsé sistem sinyal dibahas sateuacan peradilan.

Perlu dipikanyaho ku sadayana masarakat urang yén urang bakal neraskeun perjuangan urang sareng tekad pikeun ngungkabkeun tanggung jawab nyata kacilakaan ieu.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar