Rapat Majelis Pertama BTSO 2020 Diayakeun

Rapat rapat munggaran taun btso diayakeun
Rapat rapat munggaran taun btso diayakeun

Pertemuan rapat munggaran di Bursa Chamber of Commerce and Industry di 2020 diayakeun. Ketua BTSO İbrahim Burkay nyatakeun yén TEKNOSAB, anu mangrupikeun simbol révolusi industri énggal, parantos kamajuan gancang dina 4 taun, sareng saurna, "Urang bakal ngamimitian konstruksi pabrik taun 20 di TEKNOSAB, zona industri anu mimiti diayakeun di Bursa dina 2020 taun ka pengker."


Rapat Majelis BTSO Januari diayakeun di Gedong Kamar Gedong. Walikota Burkay, anu nyatakeun yén aranjeunna ngalaksanakeun kampanye bantuan pikeun gempa bumi di Malatya sareng Elazig salaku dunya bisnis Bursa, hatur nuhun perusahaan anu ngadukung kampanye pikeun sensitipitasna.

"GAIN GIGING HENTEU AYA ANU KANGGO IN TRADE FOREIGN"

Nyarioskeun yén sataun dina dasar kabijakan pelindung ningkat gancang dina skala global, Présidén Burkay nyebatkeun yén Bursa ngajaga prestasi ékonomi najan sadaya kasusah.

Nganyatakeun yén kaunggulan pangbadagna Bursa nyaéta kakuatan perdagangan asing na, Présidén Burkay nyarios, "Bursa nyayogikeun 44% kakawasaanna dina ékonomi tina perdagangan asing. Bursa, anu sadar 15.8 milyar dolar ékspor taun ka tukang, mangrupikeun kota anu ngagaduhan 7 juta milyar dolar tina perdagangan dagang luar negeri. Kota urang parantos hasil kanaékan éksporna, sanaos 1-2 poin, dina waktos nalika perdagangan asing di dunya sempit. Badan Adil Global kami, UR-GE sareng organisasi perwakilan anu diurus ku Kamar kami, ogé nyumbang pisan kana kagiatan perdagangan asing perusahaan kami. "

"ANGGOTA OSB TEKNOSAB DI PUTRA 20 TINGKAT"

Perhatoskeun yén investasi sareng miliar 25 milyar dolar, 150 rébu damelan sareng 40 miliar dor ékspor ditargetkeun sareng TEKNOSAB, simbol révolusi industri énggal, Présidén Burkay negeskeun yén karya dina TEKNOSAB parantos kamajuan gancang dina 4 taun. İbrahim Burkay nyarios, "TEKNOSAB ngagaduhan kapribadian sah dina 2016. Alokasi dilakukeun dina 2017 sareng infrastrukturna parantos réngsé ku 2019-60 persén dina akhir taun 65. Mudah-mudahan, tujuanana pikeun ngamimitian konstruksi pabrik dina 2020. TEKNOSAB mangrupikeun zona industri anu mimiti diayakeun di Bursa dina 20 taun ka pengker. Proyék ieu bakal kontribusi penting pikeun pamangkah produksi téknologi canggih di kota urang. "

"Turki'S mobil Industri transformasi wasiat ti gancangan"

Turki urang Présidén Burkay ngarah kana mobil tina ucapan bakal nyumbang kana transformasi pausahaan industri otomotif terus jadi dijieun di Bursa, cenah: "Bursa, ngabogaan tukang kuat dina otomotif tur industri. Pangalaman ieu ngajantenkeun Bursa janten pusat proyék mobil nasional sareng nasional. Urang ngalakukeun léngkah pikeun ngawujudkeun infrastruktur industri anu langkung canggih téknologi otonom sareng robotic, khususna di Bursa, kalayan pusat-pusat kaunggulan dina kaayaan BUTEKOM. Mobil domestik sareng nasional bakal nambihan nilai kanggo kota urang. kasuksésan Panini tina proyék ieu, tapi ogé tina parusahaan urang di Bursa, Turki, anu boga paling Industri converter anu kuat bakal maén peran dina transisi ka téknologi anyar dina sektor otomotif. Seueur perusahaan kami parantos ngadiskusikeun diskusi ngeunaan sababaraha produk téknologi anyar fasilitas, anu ayeuna bakal ngamimitian produksi di Gemlik. Kuring yakin yén léngkah ieu penting pisan pikeun masa depan Bursa sareng industri urang. ”



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar