Cepet Mobil Domestik Kanggo Diobral!

cakma mobil domestik pikeun dijual
cakma mobil domestik pikeun dijual

Mobil domestik, situs balanja kadua di Perancis sareng iklan palsu 'diical'. Penjual hoyong 30 rébu euro pikeun mobil (sakitar 200 rébu TL). Penjual ngaku yén mobilna jalan 12 rébu kilométer!

Numutkeun kana laporan Euronews'de Gizem Sade; Badé dimimiti produksi masal di 2022. mimiti mobil listrik domestik Turki urang, pangbadagna, kadua leungeun platform balanja Perancis urang ku palsu ka leboncoin "indit diobral".

Pangguna anonim di Leboncoin nembé ngumumkeun penjualan mobil lokal, diwanohkeun ku Présidén Recep Tayyip Erdogan. Model 2020 modél kendaraan mérek listrik TOGG ngaku jalan di 12 rébu kilométer, pangguna ngabagi pariwara tina akun anonim.

Déklarasi DATE 5 JANUARI

Poto mobil domestik pangguna anu ngabagi iklan palsu henteu acan dihapus tina situs éta. Dina pengumuman tanggal 5 Januari, harga mobil dibere 30 euro.

Turki urang Mobil prakarsa Grup (TOGG), bakal ngamimitian produksi dina mobil domestik 2022. Turki urang diwanohkeun kana 27 Désémber dina upacara diayakeun di Gebze. Rincian produksi mobil listrik rumah tangga diumumkeun ku kaputusan Présidén diterbitkeun dina Warta resmi dina dinten anu sami.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar