Cara Ningkatkeun Views Instagram

cara ningkatkeun pandangan instagram
cara ningkatkeun pandangan instagram

Instagram, salah sahiji platform sosial panggedéna di dunya, mangrupikeun platform babagi poto, tapi ogé ngamungkinkeun ngabagi video ku nambihan sagala rupa parobihan tina waktosna waktos. Kalayan apdet panganyarna tina Instagram parantos ngajantenkeun aplikasi ieu langkung seueur fungsi.

Salah sahiji apdet anu paling penting ieu nyaéta pikeun nyiptakeun pilihan nempoan video ka aplikasi Instagram, dumasar kana paménta pangguna Instagram sareng ku apdet ieu, anu ayeuna dikaluarkeun langkung ti waktos. Ningali pidéo Instagram parantos dugi ka update anu parantos diumumkeun saatosna parantos naékna pentingna anu dipasihkeun pikeun dibagikeun video ku aplikasi Facebook.

Ieu mangrupikeun édisi énggal anu ditawarkeun ku Instagram. Ayeuna, ku apdet ieu, urang kedah nyarioskeun ka pangguna Instagram sakumaha seueur video anu ditingali sareng sabaraha anu dipikaresepna, sareng yén Instagram mangrupikeun pesaing pikeun nénjo video sareng inohong sareng konténer. Tapi ayeuna bahkan pangguna anu damel pikeun ningkatkeun jumlah pintonan video patepung.

Instagram Video Times

Jalma anu teu ngamutahirkeun ngeunaan topik ieu sigana masih teu sadar. Mimiti Instagram video jaman ningkat tina 15 detik ka 60 detik. Ngalegaan apdet babagi video nepi ka persis 60 detik parantos ngawenangkeun para pangguna Instagram kanggo nangkep vidéo. Instagram sadar kana kaayaan ieu sareng terus-terusan ngamimitian nawiskeun apdet anyar pikeun newak video.

Kumaha Ngaronjatkeun Views Video

Hayu urang ngabantosan anjeun kusabab jumlah pintonan video dina Instagram parantos penting pisan. Kumaha ningkatkeun tontonan pidéo? Mimiti, anjeun kedah ningkatkeun kualitas sareng variasi pidéo anjeun. Ayeuna kaméra sareng kaméra ngahasilkeun khusus pikeun média sosial. Nganggoana bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kualitas pidio. Dina titik anu penting, penting pikeun nyetél waktos pidéo sacara hadé. Upami upami video diidinan salami 60 detik, anjeun ogé tiasa ngabagikeun video kirang ti waktos ieu.

Nyetél waktos sakantenan bakal narik perhatian urang sareng anjeun penting pisan dina hal minat. Salian ti ieu, penting pisan pikeun ngédit sareng ngédit pidéo dina pormat profésional pikeun ningkatkeun kualitas pidéo. Pangguna Instagram ngabagi video karesepna sareng gaduh dampak langsung kana paningkatan jumlah pintonan. Sababaraha pangguna ogé kirang nyobian usaha sareng mésér panempo palsu pikeun ningkatkeun jumlah pintonan video dina cara anu langkung pondok. Hal ieu ngamungkinkeun jumlah video anu langkung luhur pikeun ditonton kalayan kirang usaha. Meuli pamiarsa dina Instagram parantos janten langkung populér akhir-akhir ieu.

Cara pikeun ningkatkeun interaksi Instagram anjeun

Platform ieu sakapeung dirobih janten portopolio anu kaleuleuwihan, sareng kadang janten platform anu ngan ukur nganggo brand pikeun promosi produk, dina pangguna aktif ku Instagram pangguna sareng merek perusahaan sareng sababaraha perusahaan organisasi.

Supaya boga panongton anu ageung, anjeun kedah ningkatkeun interaksi. Hal-hal anu kudu dilakukeun pikeun ieu;

  • Poto sareng wajahna nyandak 38% langkung seueur sareng 32% langkung seueur koméntar.
  • Poto anu ngandung jalma nyata nganggo produk naon ogé nyayogikeun 30% langkung interaksi (pikeun merek).
  • Poto beurat beurat 24% langkung interaktif tibatan poto warna-poék.
  • Poto sareng ruang latar langkung seueur 29% langkung interaksi tibatan anu langkung alit.
  • Aplikasi ieu ogé masihan paling interaksi dina dinten Minggu sareng sahenteuna Rebo.
  • 5 sareng kirang hashtag masihan langkung interaksi sareng 2% tina poto anu dianggo. (6 hashtag sareng langkung ngirangan interaksi).
  • Poto nyayogikeun 26% langkung interaksi ti pidio.
  • Dina aplikasi ieu, pangaruh Mayfair anu paling sering dianggo nyayogikeun 2% langkung interaksi tibatan pangaruh Toaster anu paling jarang dipaké.
  • Poto anu didominasi biru nyayogikeun 24% langkung interaksi tinimbang poto anu dikuasai beureum.

Faktor anu paling penting "BodhisattvaBot" (resep, komentar, berbagi jsb) aplikasi ieu mangrupikeun kaayaan anu paling penting. IICara pikeun ningkatkeun interaksi Instagram anjeun sakumaha anu kasebut di luhur.

Platform média sosial anu paling gancang ngembang

Numutkeun kana survey diantara platform média sosial di sakumna dunya, Instagram dipilih janten platform média sosial anu dianggo. Platform média sosial anu paling gancang ngembang Aya langkung ti 200 juta pangguna. Dinten 15 kali langkung seueur ti aplikasi Facebook sareng 40 kali langkung seueur ti aplikasi Twitter.

Tautan Instagram sareng jaringan sosial anu sanés

Numutkeun saham sareng eusi poto sareng ukur nganggo eusi téks; di LinkedIn98% ngagaduhan langkung interaksi dina Google 94% langkung interaksi, sedengkeun dina Facebook 73% ngagaduhan langkung interaksi, sareng Twitter 35% nampi langkung seueur rét. Éta mangrupikeun platform média sosial poto sareng statistik Tautan Instagram sareng jaringan sosial anu sanés ogé nunjukkeun struktur anu tiasa masihan kasuksesan.

Saran Instagram

Aya sakedik jalma anu henteu ngagunakeun platform média sosial ieu, anu paling aktif di dunya. Upami urang ngagunakeun Instagram anu leres, urang bakal narik perhatian.

Ieu sababaraha tips;

Dianggo Hashtag:Anjeun kedah ulah hilap hashtag ogé modél (anjeun kedah gaduh maksimal 5 hashtag), tapi émut yén hashtag anu épék dina milarian.

Babagi eusi teratur: Anjeun kedah nawiskeun rutin nuturkeun pangikut anjeun dina jangka waktu anu spesifik. (100 tina 57 merek anu pang populerna dibagikeun sahenteuna 1 dibagikeun dina saminggu, sedengkeun 28 ngabagi sahenteuna 5 saham dina saminggu.)

Waktosna: Anjeun kedah nunjukkeun ka pengikut anjeun waktos anu leres sareng saham anu leres. Conto: anjeun kedah ngémutan waktos, usum, liburan, acara sareng saterasna.

kontes: Kontes anu diayakeun dina Instagram mangrupikeun padika anu pohara efektif pikeun dilegakeun panongton anjeun dina Instagram sareng ningkatkeun interaksi tina postingan anjeun.

lalulintas: Bagikeun alamat akun Instagram anjeun dina platform média sosial anu sanés (atanapi di daérah swasta), janten anjeun tiasa ningkatkeun lalulintas anjeun.

Numutkeun inpormasi anu dipasihkeun di luhur, teu hese gaduh massa anu ageung. ieu Saran Instagram Abdi ngarepkeun anjeun parantos mangpaat.

Perusahaan pimpinan Crover tina mangrupikeun ngabantosan anjeun, pangguna anu berharga, ku nyayogikeun jasa anu dipercaya dina sababaraha platform, anjeun tiasa nampi jasa kualitas pangsaéna dina hal ieu.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar