Mobil Lokal Diwanohkeun ka Dunya di Acara CES 2020

mobil domestik diwanohkeun ka dunya
mobil domestik diwanohkeun ka dunya

Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG), nu otomatis domestik Las Vegas AS di Consumer Electronics Tembongkeun diayakeun di (CES) diwanohkeun dunya ka masarakat.

Nurutkeun kana informasi dibagikeun ku LinkedIn group akun Turki urang Mobil prakarsa urang, kapamimpinan TOGG CEO GurcanTurkoglu Karakas di milu dina rombongan adil TOGG, 'Hayu urang Code Jieun Era Anyar ti Mobility' (Duaan Éta design'm nu Mobility Era of Future kana) milu dina sawala panel.

Diomongkeun di CEO panel TOGG sahiji Raja, wawakil pausahaan mobilitas ngarah di dunya, mobil Turki Turki sarta ngawartoskeun kumaha rotasi industri otomotif ékosistem mobilitas. Pernyataan Karakaş ditingali kalayan dipikaresep ku para tamu di aula. Dina pernyataan anu dilakukeun dina akun Linkin TOGG, wincikan pernyataan Karakaş henteu disebut.

CEO TOGG Gürcan Karakaş
CEO TOGG Gürcan Karakaş

Ngeunaan Mobil Domestik

Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG), peluncuran karir dilaksanakeun dina 27 Désémber, SUV na model sedan geus dimekarkeun ku ngawanohkeun otomatis domestik di Turki sarta dunya. Model mobil SUV bakal angkat ka jalan dina taun 2022, mobil bakal lumangsung dina dua pilihan listrik anu béda anu parantos dieusian. SUV listrik-listrik dina segmen C ngagaduhan kisaran 300 kilométer, pilihan sanésna modél sanésna bakal ngahasilkeun salaku roda opat roda sareng jarak 500 kilométer parantos ditangtukeun. TOGG, anu pabrikna bakal diwangun di distrik Gemlik di Bursa, bakal ngahasilkeun 175 rébu mobil taunan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar