Sakola Vokasional Aya Mobil Domestik

datang ka sakola vokasional pikeun mobil domestik
datang ka sakola vokasional pikeun mobil domestik

Sakola Listrik Vokasional jeung Téknis Anatolian Cabang Kandaraan Listrik Alan dibuka pikeun kahiji kalina dina bidang Téknologi Kandaraan Unpad. Asosiasi Ékspor Industri Bursa Otomotif Bursa Vokasional sareng Téknik Anatolian Menengah taun payun dimimitian.

Turki unveils mobil domestik kahijina ka dunya. Nalika persiapan pabrik di Bursa dijalankeun, Menteri Pendidikan Nasional ngalakukeun tindakan pikeun ngalatih tenaga kerja anu berkualitas pikeun dicirikeun dina produksi mobil listrik.

Dina proyék ieu, anu bakal direalisasikeun sareng produksi domestik sareng nasional, "Cabang Kendaraan Listrik" bakal dibuka pikeun kahiji kalina dina widang Teknologi Kendaraan Motor di Vokasional sareng Téknik Anatolian Menengah Asosiasi Ékspor Otomotif di Bursa, dimana pabrik bakal dibuka pikeun ngalatih tanaga téknis anu dibutuhkeun. Pelatihan guru bakal direalisasikeun saluyu sareng kurikulum program anu bakal ditetepkeun dina waktos anu singget sareng siswa bakal diakui dina hal ieu dina taun ajaran salajengna sareng ujian dina lingkup Sistem Transisi SMA (LGS).

Asosiasi Ékspor Industri Bursa Otomotif sareng Vokasional sareng Téknik Hibrida, kendaraan listrik, kendaraan hidrogen, téknologi batré, motor listrik, sensor, pamrosésan gambar, téknologi dipimpin, CCTV (Sistem Kaméra Tutup Circuit), sistem mékanis. , téknologi stasion ngecas, téknologi éléktrolisis.

Menteri Pendidikan Nasional Ziya Selçuk, anu masihan bantosan bantosan téknis tanaga pikeun mobil lokal, saurna: imiz Kami ngabagi pikagumbiraeun para mahasiswa, guru sareng masarakat sadayana. ” Turki bakal ngahasilkeun mobil nu dimimitian latihan buruh terampil digawekeun expeditiously ka ngembarkeun Mentri Selcuk dituluykeun:
Olarak Salaku Menteri, urang tumut kana kaperluan nagara urang bari nyusun pendidikan vokasional sareng téknis. Dina kontéks ieu, kami parantos ngalaksanakeun seueur proyek anyar dina taun ka tukang.

Salaku conto, urang ngadegkeun ASELSAN Vokasional sareng Teknikal Anatolian Menengah anu gaduh jaminan padamelan di Ankara pikeun nyayogikeun kabutuhan tanaga téknis anu diperyogikeun dina industri pertahanan sareng nampi murid ti 1% pendidikan vokasional sareng téknis pikeun pertama kalina. Kitu oge, kami parantos ngamimitian nyayogikeun latihan vokasional anu dijamin dina bidang mikromosik anu dianggo dina sababaraha widang sapertos otomotif, industri, biotéhnologi, aeroangkasa sareng sektor jam tangan sareng janten dasar téknologi canggih pikeun kahiji kalina dina taun 150 taun Bursa Tophane Vokasional sareng Sakola Menengah Téknik Anatolian.

Dina Kırıkkale, urang ngadamel vokasional énggal sareng téknis SMA Anatolian pikeun industri pertahanan nganggo Institusi Mékanis sareng Industri Kimia (MKEK). Pikeun anu pangheulana, urang bakal muka cabang kendaraan listrik di daérah Teknologi Kendaraan bermotor kanggo ngalatih tanaga téknis anu bakal diperyogikeun di Bursa dimana proyék mobil doméstik bakal kéngingkeun. Pikeun tujuan ieu, kami parantos milih Bursa Vokasional Luhureun Édisi Asosiasi Ékspor Industri Otomotif.

Dina koordinasi Wakil Menteri Mahmut Özer, Direktorat Jenderal Pendidikan Vokasional sareng Téknis dimimitian kagiatan. Kami bakal nyandak murid urang mimiti dina widang ieu janten taun akademik saatos. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar