Hasil Desain Torowongan Swédia Varberg Hasil Tender

desain terowong isvec varberg ngahasilkeun hasil anu lembut
desain terowong isvec varberg ngahasilkeun hasil anu lembut

Atkins, anak cabang grup LNC-Lavalin, nandatanganan kontrak pikeun nyayogikeun desain lengkep sareng pangwangunan konstruksi pikeun torowongan Vargas 300km di Swédia salaku bagian tina proyék dobel 3.1km West Coast Line antara Gothenburg sareng Lund.

Torowongan 3.1km anyar, sisi basisir Varberg, bakal tiasa dilegakeun jalur West Coast ka jalur dua jalur anu bakal ningkatkeun kapasitas panumpang sareng jasa transportasi sareng ngirangan waktos perjalanan. Tahap 1 proyek, kalebet pangwangunan rencana palaksanaan, ngrampungkeun desain. Tahap anu salajengna kalebet perencanaan rinci pikeun fase konstruksi tina torowongan énggal sareng pangheulana heula £ 13 juta kontrak bahan.

Ékspansi karéta api na parantos diawalan ti taun 2015, sareng sakitar 85 persén West Coast Line parantos diangkat. Proyék éta, dikelola ku Swasta Angkutan Penguasa sareng perusahaan konstruksi Swiss Implenia, diperkirakeun réngsé dina taun 2025.

CEO Atkins Swedia Johannes Erlandsson ngungkabkeun, "torowongan Varberg sareng ékspansi jalur bakal nyambungkeun kota, kota, usaha sareng komunitas pikeun nguntungkeun sadayana basisir kulon Swédia." "Atkins berpungsi dina sababaraha proyék karéta api, kalebet Proyék Link Wétan 250km, jalur 160km / h luhurna ti Järna ka Linköping di Swédia; Kota Hallsberg; Sambungan langsung listrik kana palabuhan Gavle sareng electrification tina jalur palabuhan ti buruan kargo ka stasiun karéta anyar sareng ékspansi Railway ti Tomteboda sareng Kallhäll ka dua jalur di Stockholm.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar