Majelis IMM nyaéta léngkah penting dina angkutan gratis pikeun barudak umur 0-4 sareng ibu-ibu

léngkah penting dina aksés gratis ka ibu sareng ibu ti dewan ibb
léngkah penting dina aksés gratis ka ibu sareng ibu ti dewan ibb

Léngkah penting anu sanésna kalaksanakeun tina janji jangji aksés toplu aksés angkutan umum ka ibu-ibu sareng barudak umur 0-4 bulunan, anu mangrupikeun janji pamilihan Présidén İBB Ekrem İmamoğlu. Usul, dibahas dina sési Munisipalitas Metropolitan Istanbul, diliwatan serikat, upami pendapat Pangadilan Akun diangkat. Imamoglu, Présidén IMM, ogé ngaluarkeun kaputusan Majelis salaku pangwangunan penting dina panaksian-na ti akun média sosial na.


Pamilihan Walikota Istanabul Metropolitan Walikota Ekrem Imamoglu, pamilihan ibu-ibu kalayan barudak umur 4 taun sareng nawiskeun kartu angkutan gratis, usulna dibahas dina sési Munisipalitas Metropolitan Istanbul tanggal 16 Januari 2020.

Mayoritas AK Partéi Hukum, Hubungan Umum, Awéwé, Kulawarga sareng Barudak Panitia, usul, "nyayogikeun persetujuan pengadilan Keuangan" koméntar digabungkeun.

Dina laporan Komisi, "Usul parantos diulas ku komisi kami; Disebutkeun yén nyayogikeun kartu transportasi gratis ka ibu-ibu barudak di handapeun umur 4 taun sareng pikeun ngaleungitkeun karugian anu ditanggung ku lembaga angkutan umum kusabab transportasi gratis lembaga angkutan umum saluyu sareng Pasal 5393/75-a UU No, 1, sasaurang yén pendapat positif Mahkamah Rayuan ”.

Dina bulan Nopémber, usul, anu dirujuk ka komisi anu relevan sareng diadopsi kamari, tujuanana ngadorong ibu-ibu milu dina kahirupan sosial, ngamajukeun angkutan umum sareng, anu paling penting, nyumbang kana ékonomi kulawarga. Hal éta ditujukeun yén ibu ngeunaan sakitar 4 juta 1 rébu barudak di handapeun umur 160 di Istanbul bakal nguntungkeun tina katuhu ieu.

Usul ieu munggaran dibahas dina 15 Méi 2019 di Majelis Perbandaran Metropolitan Istanbul nalika Gubernur Istanbul Ali Yerlikaya bertindak minangka wakil ketua Istana Metropolitan Istanbul. Laporan gabungan anu disiapkeun ku hukum, tariff, rencana sareng panitia anggaran, umumna diwangun ku anggota AK Partéi, henteu disatujuan. Laporan nyatakeun yén aya peryogi pangaturan légal pikeun perjalanan gratis, anu ngahijina ngintunkeun ka kantor présidén tanggal 15 Mei 2019.

Usul ieu dikintunkeun ka agenda Istanbul Metropolitan Munisipalitas dina 11 Nopémber 2019 sareng ditransferkeun ka Komisi pikeun diskusi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar