Nagara mana di dunya anu ngahasilkeun mobil sorangan?

dimana nagara-nagara di dunya ngahasilkeun mobil sorangan
dimana nagara-nagara di dunya ngahasilkeun mobil sorangan

Nalika bengkel swasta, kendaraan méwah / mobil olahraga henteu kalebet, 22 nagara ayeuna ngahasilkeun mobil sorangan di dunya.


Sanaos seueur merek engké ngagabung sareng grup otomotif internasional, negri-negarina dianggap salaku titik awal. Kandaraan anu parantos dibergeosan sareng anu prototipe teu acan hasilna teu didaptarkeun.

Turki bakal nagara 27rd dina widang ieu lamun produksi alat panempatan bakal nyieun presentasi dina 23 Désémber.

Ayeuna, 22 nagara di dunya ngahasilkeun mobil sorangan.

  1. Jepang (13 merek) - Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota
  2. Abd (12 merek) - Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GMC, Jeep, Lordstown Motors, Lincoln, RAM, Tesla
  3. Britania Raya (10 merek) - Aston-Martin, Bentley, Jaguar, Land-Rover, Lotus, McLaren, MG, Mini, Rolls-Royce, Vauxhall
  4. Cina (8 merek) - Brillianca, Chang'an Motors, Chery, Dongfeng, FAW, Geely, Hafei, Heng Chi
  5. Jérman (7 merek ) - Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porche, Smart, Volkswagen
  6. Perancis (6 merek ) - Alpine, Bugatti, Citroen, DS Automobiles, Peugeot, Renault
  7. Italy (6 merek) - Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Lamborghini, Lancia, Maserati
  8. Koréa Kidul (5 merek) - Kajadian, Hyundai, Kia, SsangYong
  9. India (4 merek) - Motors India, Mahindra, Maruti, Tata
  10. Rusia (4 merek) - Derways, GAZ, Lada, UAZ
  11. Iran (3 merek) - Iran Khodro, Pars Khodro, Saipa
  12. Spanyol (2 merek ) - Cupra, Kursi
  13. Swédia (2 merek) - Koenigsegg, Volvo (produksi Saab lirén di 2016)
  14. Malaysia (2 merek) - ChPeroduaery, Proton
  15. Brazil (1 merek) - lobi
  16. Madagaskar (1 merek) - Karenjy
  17. Méksiko (1 merek) - nu Mastretta
  18. Romania (1 merek ) - Dasia
  19. Taiwan (1 merek) - Luxgen
  20. Céko (1 merek) - Skoda
  21. Tunisia (1 merek) - Wallyscar
  22. Ukrania (1 merek) - ZAZ


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar