Karajinan Peraturan Izmir Zoning Ditampa

draf izmir zonetmeligi katampi
draf izmir zonetmeligi katampi

Peraturan Izmir Zoning diadegkeun sacara unanimously dina Déwan Perbandaran Izmir Metropolitan.


Majelis Munisipalitas Izmir Metropolitan tadi wengi rapat disiapkeun sareng pamahaman partisipasi ngeunaan Draft By uni-uni sarat. Draf ieu bakal dikirim ka Kementrian Lingkungan sareng Urbanisasi dina dinten-dinten anu badé disatujuan.

Usaha dimimitian dina bulan Pebruari 2018 pikeun nyusun Draf Peraturan Daérah Izmir. Dina Juni 2019, Draf Hukum Pengembangan Perkotaan disatujuan ku Majelis Perbandaran sareng dikirim ka Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi kanggo disatujuan. Nanging, sakumaha artikel relevan Perda Daérah Perencanaan Daérah parantos dipinda ku kaputusan peradilan, Kamentrian naroskeun dina bulan Juli 2019 supaya draf disusun deui ku versi énggal Peraturan Daérah Plancongan.

Komisi disiapkeun

Pikeun nyusun draf na, Komisi kerja Zones Révisi Révisi Pakaryan anu diwangun ku wakil-wakil Izmir Metropolitan Munisipalitas, 14 kotamadya kabupaten, kamar profésional anu dikaitkeun ka TMMOB, Kamar Dagang Izmir, Dewan Perusahaan Daérah Aegean sareng Paguyuban Institut Inspéksi Gedong. Komisi parantos ngayakeun 2019 rapat antara Séptémber 2019 sareng Désémber 12 sareng damel ulang Peraturan Zoning Peraturan Zoning Izmir Metropolitan.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar