Sepur Listrik Nasional Nuju Lacak salami Taun ieu

Taun-on-the-nasional-emu-on-rel datang ka handap
Taun-on-the-nasional-emu-on-rel datang ka handap

Menteri Turhan ngantebkeun yén saprak mimiti dinten janten pamaréntahan, prasarana transportasi mangrupikeun faktor utama anu ningkatkeun sareng ngarobih sadaya ruang tamu, dina konperénsi pers anu judulna Mesafe Jarak sareng Sasaran Tutup dina 17 Taun dina Railways ünde anu diayakeun ku TCDD General Directorate.

Turhan nyatakeun yén manusa asup kana hubungan anyar, ékonomi, sosial sareng budaya kalayan unggal pamekaran transportasi tina penemuan kabayang dugi kana panemuan lokomotif, produksi mobil munggaran pikeun téknologi pesawat. Turhan, anu émut yén 1856 rébu 1923 karéta api anu diwangun tina taun 4 ka 136 diwariskeun ka Républik, narik perhatian ka kanyataan yén jalur karéta ngalambatkeun saatos taun 1950.

Karéta kawijakan 2003 kaayaan kana bringing naon jeung Turki Turhan ngécéskeun yén maranéhna geus dilaksanakeun proyék saterusna baris mindahkeun ka lembur, "kami di tugas pikeun 17 taun, kami geus invested leuwih ti 767,5 juta pon dina angkutan jeung aksés infrastruktur." Ceuk Anjeunna.

Turhan negeskeun yén aranjeunna bakal neraskeun investasi dina karéta saluyu sareng 2023 targét sareng saurna, kumaha kami bakal ngahontal 5 kilométer karéta api ku ngalengkepan 509 kilométer jalur anyar kami. Urang bakal teras maju maju sareng yakin dina masa depan ..

Turki, di taun 2009, dibuka jasa tina garis Ankara-Eskisehir jeung-speed tinggi karéta (YHT) papanggih nyarios, saum sareng perjalanan jasa modern 7 Turhan nyarios aranjeunna ngahontal 40 persén ti propinsi sarta populasi nagara urang, nepi ka tanggal jeung YHT 53,1 juta panumpang Inpormasi perjalanan.

Y Urang sanggup nyekel karéta nu teu sono sareng YHT Y

Turhan, warga taun 60 taun ka pengker, "kantun karéta" YHT nyatakeun yén aranjeunna parantos nyayogikeun, "Karéta api kami, taun munggaran Républik mimiti hirup salaku taun emas."

Aranjeunna parantos ngarobih sadaya karéta salamina mangabad-abad, boh sinyal sareng listrik nyuarkeun Turhan, ningkatkeun panjang 2003 rébu 2 kilométer, anu 505 persén jalur jalur naék ningkat kana 23 persén nepi ka 155 rébu 6 kilométer, saur padamelan éta dituluykeun 382 rébu 2 kilométer. .

Menteri Turhan, 2003 rébu 2 kilométer dina taun 82, anu 19 persén panjang garis listrik naék ku 176 persén ka 5 rébu 753 kilométer ngahontal, 785 kilométer jalanna dilaksanakeun, cenah. Turhan, 393 kilométer panjang jalur karéta gancang Ankara-Sivas ngarahkeun pikeun ngalengkepan triwulan II taun ieu, cenah.

"Kami bakal nguatkeun daya saing jalma bisnis"

Turhan negeskeun yén aranjeunna tujuanna ngahontal 2023 persén tina jalur listrik sareng signaled jalur ku 77, sanajan kami parantos ngamimitian nawiskeun industri kami sareng pusat logistik, angkutan jalan, karéta api sareng aksés laut anu ngambutan angkatan laut.

Turhan nyatakeun yén nalika 25 pusat logistik anu direncanakeun, aranjeunna bakal nyayogikeun 72,6 juta mérek wadahna méter pasagi sareng penanganan aréa kalayan 4,1 juta ton sareng 16,2 juta fasilitas transportasi tambahan TEU sareng saur, e Kami parantos masihan 9 pusat logistik dugi ka ayeuna. Puseur logistik Mersin (Yenice) sareng Konya (Kayacık) bakal dibuka taun ayeuna. ”

Turhan nunjuk yén Kars sareng Izmir Kemalpaşa pusat logistik neraskeun karya konstruksi na, sareng yén pusat logistik Sivas, kontrak anu ditandatanganan, bakal ngamimitian konstruksi taun ieu.

Turhan nyebatkeun yén aranjeunna bakal nambihan daya saing usaha jalma ku ngahubungkeun zona industri anu teratur, anu aranjeunna nyauran palabuhan hideung, sareng jaringan beusi.

Di hareupna, 38 OSB, zona industri swasta, palabuhan sareng zona gratis sareng 36 fasilitas produksi jumlahna 294 kilométer nyambungkeun jalur bakal mindahkeun langkung Turhan, "Kanggo angkutan kargo anu langkung gancang sareng langkung ekonomis, urang nyieun sambungan rel ka palabuhan." Cenah.

Turhan, 10 palabuhan sareng 4 jeti, kaasup jumlahna 85 kilométer sambungan karéta api, nyatakeun yén Filyos, Çandarlı, sapertos 7 palabuhan, kalebet palabuhan utama bakal ngadamel sambungan karéta api.

"Kami ngalangkungan EMU Nasional pikeun lagu ieu taun"

Turhan ogé nyatakeun yén KARDEMİR AŞ ngamimitian ngahasilkeun rel laju tinggi dina standar internasional sapertos domestik. Turhan masihan inpormasi anu aranjeunna parantos nganggo 770 rébu tan rel sareng fasilitas rumah tangga sareng dianggo dina jalur anu gancang sareng konvensional.

Baris Turhan, Ankara-Eskişehir YHT, sedengkeun tingkat domestik 55 persén, prasarana, superstruktur, electrification, sinyal jeung karya konstruksi telekomunikasi ngahontal 90 persén tingkat rumah tangga, saurna.

TÜLOMSAŞ dina struktur produksi prototipe Nasional Hybrid Locomotive parantos ngajéntrékeun Turhan, proyék éta tiasa ngahasilkeun lokomotif hibrid listrik sareng solar salaku protoip tiasa ngahasilkeun nagara anu kaopat di dunya saurna.

Turhan, dina lingkup National Signaling Project 622 kilométer bagian jalur mimiti damel dina pamasangan, saurna:

Kapsamında Dina ruang lingkup Proyék Sepur Nasional, kami neraskeun produksi Balungan Kargo Nasional, anu parantos konsep, lengkep sareng prototip sareng fasilitas rumah tangga di T facilitiesDEMSAŞ. Set DMU nasional anu ngahasilkeun di TÜVASAŞ ngahontal 60 persen. Dina lingkup proyék EMU Nasional, urang ngadamel pabrik produksi aluminium di TÜVASAŞ. Taun ieu, urang nyangking National EMU ka jalur. Dina ruang lingkup Project Sepur Nasional, kami teruskeun nyayogikeun subsistem téknologi tinggi 94 sét karéta kacepetan tinggi pikeun ngadukung produksi nasional ku Project Kerjasama Nasional. "

Turhan ngajelaskeun yén aranjeunna parantos usaha pikeun ngadamel sakumna transportasi sareng aksés prasarana, sareng 1200 jalma anu ditumpurkeun parantos nampi kana Layanan Tabel Oranye, anu dilayanan dina ahir taun ka tukang.

Sinan İbiş, Présidén Pariwisata Médis Pariwara, nyatakeun yén tujuanana nyangking jalma sacara kabutuhan khusus pikeun unggal titik kahirupan sareng ningkatkeun kasadaran nasional kalayan protokol Angkutan Bebas-Baris sareng Proyék Kahirupan Bebas anu ditandatanganan ayeuna.

Saatos pidato na, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, Pangatur Umum TCDD Kamuran Yazıcı sareng Sinan İbiş nandatangan protokol handapeun surat-surat Menteri Turhan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar