Palandöken Festival Ngalirkeun kana Entén Olahraga

festival palandoken narik peminat olahraga
festival palandoken narik peminat olahraga

Festival Palandöken, anu diayakeun ku Perbandaran Metropolitan Erzurum di Pusat Ski Palandöken, dibanjirkeun ku peminat olahraga.

Pendakian és jieunan, ski berbasis, patung és sareng seueur kagiatan sanés dina evaluasi festival éta, kalebet Walikota Erzurum Perbandaran Metropolitan Mehmet Sekmen, "pinuh ku kagiatan warni-warni pinuh ku anu sanés sareng festival pariwisata usum tiris sareng olahraga usum tiris dina angin," saurna. 5-10 Upami aranjeunna nyarios yén kajawaraan ski atanapi gunung ski bakal dilaksanakeun di Palandöken dugi ka XNUMX-XNUMX taun ka pengker, teu aya anu bakal percaya. Kusabab nalika sumping ka Palandöken, ski sumping dina waktos éta, Başkan saur Présidén Sekmen.

Pal Dina 6 taun anu urang parantos kalungguhan, kami parantos masihan Palandöken idéntitas sareng kualitas sapertos; Nalika dugi ka Palandöken, bahkan cinyusu adrenalin mulai épék. Kusabab kami nyangking visi anyar pikeun pariwisata usum tiris di Erzurum; kami henteu ngan ukur pariwisata usum tiris dugi ka ski tapi ogé terpadu kalayan olahraga usum tiris. Nyatana, sareng organisasi nasional sareng internasional anu urang janten host di Erzurum, kami nyiptakeun kasadaran umum Palandöken sareng Erzurum. Kusabab faktor utama pariwisata nyaéta pesona sareng muji ka Palandöken. Aya lingkungan di Palandöken anu nyayogikeun kasempetan pikeun olahraga adrenalin, sareng urang bakal ngaleupaskeun poténsi ieu ku cuti Allah. Nalika nempatkeun tujuan '1 juta turis' di payuneun Erzurum; urang ngevaluasi poténsial ieu. Urang teruskeun pindah ka hareup kalayan léngkah teguh ka arah gawang ieu. "Samentara éta, pendaki profésional, diwangun dina Palandöken ski jeung Turki urang témbok climbing és jieunan munggaran dijieun penting di Taman És.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar