Festival Mesudiye Salju Ngalaksanakeun Peristiwa

festival salju mesudiye nyaksian seueur acara
festival salju mesudiye nyaksian seueur acara

Féstival terus dikelompokeun di Ordu pikeun ningkatkeun olahraga usum tiris sareng pariwisata usum tiis.


Dina kontéks ieu, Munisipalitas Metropolitan Ordu, Perbandaran Mesudiye sareng Gubernur Daerah Mesudiye ngayakeun Festival Salju Mesudiye ka-5 dina Plateau Keyfalan-Ulugöl. Aktivitas sapertos kanu, snowboard, maén, swinger, sareng sled diayakeun dina festival. lomba ngangon anjing diayakeun. Salajengna, anggota protokol sareng warga masarakat anu ngiringan dina festival kasebut nyaéta perarakan hormat ka syahid Sarıkamış. Dina festival salju, anu mangrupikeun adegan gambar anu warni, halang ditembak nganggo musik, sareng sosis dimasak ku seuneu. Sadayana ti 7 dugi ka 70 miluan festival éta nampi kana salju.

"PARISIS PARISIS ODU ORDU"

Ngémutan yen Ordu mangrupikeun kota anu hirup dina opat musim, Ordu Walikota Metropolitan Ordu Dr. Mehmet Hilmi Güler nyarios, "Kami teruskeun péstival di kota urang kalayan slogan Ordu henteu salami 3 bulan tapi 12 bulan. Urang warga dugi ka Ordu ukur dina usum panas, ngumpulkeun kacang. Saatos éta, urang bakal hirup Ordu salila opat musim. Nalika urang nyarioskeun festival salju Çambaşı sareng Aybastı, urang aya di Mesudiye ayeuna. Urang bakal ngenalkeun Ulugöl-Keyfalan Plateau sareng plateaus Ordu anu sanés. Angkatan urang urang téh dataran dataran tinggi. Kami bakal ngenalkeun aranjeunna henteu ngan ukur greenery tapi ogé sareng pamajikanana. Di dieu urang boga kanu kalayan kartu pendaptaran salaku munggaran di Turki. Kalayan prajurit pahlawan sareng warga kami, urang ngagaduhan peristiwa anu indah sareng bermakna pikeun syahid Sarıkamış. Kami hoyong nunjukkeun yén bangsa Turki badé salamet dina perang sareng perdamaian. Kami bakal ngalaman kaéndahan Mesudiye unggal bulan. Urang bakal nyayogikeun sagala anu urang tiasa di dieu. Seuri anjeun pangbadagna nyaéta tujuan urang pangbadagna. Tentara urang bakal janten pusat anu pikaresepeun sareng sadayana kacamatan. Mesudiye kami bakal bentang naék sareng sato, tatanén sareng Jalan Laut Hideung Tengah. Sakabeh dunya kedah ningali sadaya kaindahan ieu. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar