Gelut Iikikel di Ankara

gelut ngalawan icikel di ankara
gelut ngalawan icikel di ankara

Pergunungan Metropolitan Ankara, utamana dina sasak sareng torowongan anu dibentuk ku lebur cai salju nyaéta meresihan icikel.

Jurusan Métopolitan Munisipalitas Kota Metropolitan tim Cabang Jinis, driver di sapanjang ibukota, bahkan dina waktos éta ngancam para pejalan kaki pikeun ngaluarkeun icicle anu teraskeun tiasa dianggo.

TUJUAN KAUIN TUTUP

Lima arteri utama di Ankara (Istanbul, Eskisehir, Konya, Samsun sareng Bandara Jalan Raya), khusus na handapeun jambatan sareng torowongan anu aya dina torowongan handapeun és nu dihalangan ku tim mobile langsung.

ALO 153 Méja Biru, ngiringan tim, négatip mangaruhan kasalametan nyetir sareng kasalametan kahirupan para pengawas icik anu bahaya pikeun kasalametan lalu lintas tanpa ngarusak beberesih anu dikontrol.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar