Walikota Güler Disiksa Çambaşı Rumah Bungalow Plateau

guler cambasi yaylasi imah banglo anu naliti
guler cambasi yaylasi imah banglo anu naliti

Walikota Perbandaran Metropolitan Ordu Mehmet Hilmi Guler, kota Kabaduz di Plateau Çambaşı diwangun dina panalungtikan anu aya dina banglo.

Bungalow, anu nembe dibuka di Plateau Çambaşı, nampi penghargaan sadaya ti 7 dugi ka 70 anu hoyong angkat tina setrés kota. Banglo anu narik perhatian kalayan kanyamanan sareng rarancang khusus matak ngareureuwas aranjeunna anu ningali warga kalayan pandangan alam anu unik. Dina waktu anu sarua, bungalow anu dipotés salju diangkut ku warga bari menikmati perjalanan anu unik.

"NOT ti Bekasi, aranjeunna miwarang yén NERESİ bur Éta di dunya"

The bungalows anu ngan voicing mawa sora proyék di dunya mah ukur aya di Turki Tentara Metropolitan Walikota Dr. Mehmet Hilmi Güler ngungkabkeun, ız Kami teraskeun usaha pikeun ningkatkeun pariwisata usum tiris di Ordu sareng ngadamel Ordu livable dina unggal usum. Dina kontéks ieu, urang ngawangun bungalow di Platoau Çambaşı anu mangrupikeun hiji tempat anu paling disukai Ordu dina usum usum panas sareng usum usum. Tempat ieu parantos dirarancang sacara saksama. Henteu kanyamanan. Kalayan pembukaan bungalow, sadayana nunjukkeun minat anu hébat ti 7 dugi ka 70. Henteu ngan ti Bekasi, aranjeunna nanyakeun dimana éta herewith dunya. Dugi ka Méi, sadaya reservasi kami pinuh. Ku alatan éta, urang bakal nambihan énggal-énggal ka banglo ku permintaan beurat. Éta karya luar biasa. Upami kuring kedah masihan catetan kanggo banglo, éta hotel bintang 5

"5 STAR TEMPAT DIHENTEUN KADÉNA 5"

Ngomong yén janji dijalankeun hiji-hiji, Walikota Güler nyarios, 5 hotél 5-bintang kami diteruskeun di Çambaşı Yaylamız. Konstruksi kasar atos sareng lantai XNUMX ngahontal. Salajengna, peraturan lingkungan bakal diawali. Kolam kami dianggo terus di dieu. Kalayan proyék kami, Ordu gancang ngajéngkah janten kota Ordu. Kami tetep janji ".

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar