Harga mobil domestik parantos ditangtukeun!

harga mobil rumah tangga parantos ditangtukeun
harga mobil rumah tangga parantos ditangtukeun

Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) CEO GurcanTurkoglu Raja, babagi informasi anyar ngeunaan automakers domestik. Karakaş nyarios, "Kami ngobrol sareng Bosch pikeun motor listrik tina kendaraan na. Kami ditandatanganan perjanjian perjanjian rahasia sareng 6 perusahaan Cina pikeun batré kendaraan. ”


Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) CEO GurcanTurkoglu Karakas, ceuk rinci anyar ngeunaan automakers domestik.

Numutkeun warta Burak Coşan ti Hürriyet,Gürcan Karakaş nyarios, "Kami damel sareng anu pangsaéna di dunya, tina merek pikeun desain. Aya henteu seueur perusahaan anu tiasa damel listrik ti kalahiran. Urang gawé bareng sareng mitra anu parantos ngagaduhan téknologi sareng gawé bareng dina prosés ieu. Kami ngobrolkeun Bosch pikeun motor listrik tina kendaraan. Kami ditandatanganan perjanjian perjanjian rahasia sareng 6 perusahaan Cina pikeun batré kendaraan. Urang bakal nganyahokeun salah sahijina. Kami milih perusahaan rékayasa Jérman EDAG salaku mitra téknologi pikeun integrasi kendaraan. Myra mangrupikeun salah sahiji mitra kami pikeun sistem sasis, utamina dina malem mékanis, anu katampi ku Inggris. Kami sapuk sareng urang Itali pikeun ngararancang. "

Karakaş diteruskeun saperti kieu: "Kami milarian saha anu pangsaéna di dunya. Urang bakal parantos réngsé seléksi supplier kami sapertos April sareng Méi. Urang bisa mawa téhnologi ieu nagara kami jeung saha urang nempo tina Turki. Kami parantos dilakukeun panalungtikan anu serius. Bisa anjeun ngahasilkeun di Turki, beuki ongkos-éféktif Dupi éta dihasilkeun nguap ka kasampak di anjeunna. Nalika urang calik di payuneun pasangan urang, urang terang naon. ”

AKAN DANA PANGERAN APA?

Gürcan Karakaş, anu henteu ngabagikeun inpormasi ngeunaan mobil-mobil anu tiasa dianggo, terangkeun alesan ieu:

"Henteu janten pas pikeun ngabagi harga sabab kami henteu hoyong masihan inpormasi kami pikeun pesaing ieu. Tapi, dina taun 2020, kisaran harga solar atanapi mobil bénsin anu dijual di bagean C-SUV variasina antara 250 rébu sareng 300 rébu TL. Dina taun nalika mobil rumah tangga bakal dileupaskeun, éta bakal tiasa bersaing jeung harga kendaraan ieu. "

ASAS FAKTOR AUTOMOBILE DOKOKO ING MUNGSA

Gürcan Karakaş nyatakeun yén survey taneuh pikeun konstruksi pabrik TOGG parantos ngamimitian sareng nyarios yén yayasan pabrik bakal ditata dina Méi.

Karakaş saur, "Taun 2022, urang bakal nurunkeun kendaraan pre-produksi heula tina kaset. Di pabrik urang, anu bakal ngahontal kapasitas produksi taunan rata-rata 15 rébu unit sareng investasi 22 miliar TL dina 175 taun, kami badé ngirangan sajumlah 2032 juta kendaraan tina band na ku 1. ”

Nyarios yén ékspor anu munggaran tiasa dilakukeun sacara simbolik dina taun 2024, Karakaş nyarios, "Kanggo ayeuna, kami parantos nyayogikeun 10 persén kapasitas kanggo ékspor. Tapi, éta tiasa ningkat waé luyu pikeun paménta ieu. Urang tiasa teras-terasan kana parobahan ieu. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar