Kamentrian Angkatan Udik sareng Ex-Konvénsi Hasil Hasil

Kamentrian Angkutan Utang, cacad sareng Ex-Hakim ujian tenaga kerja ujian ujian lisan
Kamentrian Angkutan Utang, cacad sareng Ex-Hakim ujian tenaga kerja ujian ujian lisan

Proses bantahan kanggo ujian lisan Tionggawa sareng Ex-Convicted Workers (Officer Officer) anu dilaksanakeun dina Kemis, 16.01.2020, kanggo ngawula dina propinsi propinsi Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur, parantos réngsé sareng daptar ahir sareng cagar hasilna dirumuskeun dina Lina.

DOKUMEN DIPANGSAAN DENGAN PAKUAN MAJOR

  • Conto Kartu Identitas
  • Conto Certified of Graduation bijil
  • 6 (genep) poto paspor,
  • Dokumén status militér kalayan barkod anu dikaluarkeun ku cabang militer anu otoritas pikeun mantan pidana atanapi dicitak via gerbang e-pamaréntah (dokumen pelepasan kanggo calon anu parantos nyayogikeun jasa militer).
  • Laporan Dewan Kaséhatan nyatakeun status cacad pikeun calon anu cacad. (Asli)
  • Laporan Badan Kaséhatan nyatakeun yén henteu aya halangan pikeun tilas calon terdakwa pikeun ngalakukeun tugasna ngeunaan Kaséhatan,
  • Sertipikat Ex-Convict pikeun mantan terdakwa. (Asli)
  • Déklarasi alamat (Kementrian Kami www.uab.gov.t nyaeta tiasa didaptarkeun tina alamat internét atanapi Diréktur Jéndral Umum),
  • Kontrak étika (Kementrian Kami www.uab.gov.t nyaeta tiasa didaptarkeun tina alamat internét atanapi Diréktur Jéndral Umum),
  • Penyelidikan Kaamanan sareng Bentuk Panaliti Arsip (Kementrian Kami www.udhb.gov.t nyaeta tiasa didaptarkeun tina alamat internét atanapi Jenderal Diréktur Umum dan bakal dikaluarkeun sareng ditandatanganan sacara éléktronik dina 4 salinan),
  • Pernyataan anu ditulis tina catetan kriminal.

Aranjeunna kedah ngirimkeun dokumen-dokumen anu disebatkeun sacara pribadi ka Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur, Direktorat Jenderal Badan Pekerjaan (Lantai: 4), Hakkı Turayliç Caddesi No: 2020 3 Emek-ANKARA, dugi ka akhir jam kerja dinten Salasa 5 Pebruari 06338.

Kanggo Daptar Daptar Hasil Calon Kepala Klik di dieu

1. Contoh Bentuk Aplikasi Tugas

2. Pernyataan Alamat

3. Pasatujuan étis

4. Kaamanan Penyelidik sareng Bentuk Panalungtikan Arsip


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar