IETT Panumpang Dipikaresep Seueur Penduduk China dina taun 2019

iett da dugi ka jumlah populasi bulan dugi sareng numpang panumpang
iett da dugi ka jumlah populasi bulan dugi sareng numpang panumpang

Beus IETT, Metrobus, Torowongan sareng jalur trem tiasa diangkut panumpang-rupi jumlah penduduk China dina taun 2019. 6 rebu 274 kendaraan ngadamel 18 juta 498 rebu ekspedisi, 629 kali nuju ka bulan kalebet panjang lebet.

Dina taun 2019, jumlah jalma anu ngumbara beus, Metrobus, Torowongan sareng trem nostalgia İETT General Directorate of İBB gabungan perusahaan sareng kendaraan milik Public Public Bus and Bus Inc. dikontrol ku İETT ngaronjat ku 10 persen.

Dina taun 2019, jumlahna aya 1 miliar 364 juta 838 rébu 191 urang, anu pakait sareng penduduk Cina, ngajantenkeun perjalanan nganggo mobil angkutan roda umum di Istanbul. 6 rébu 274 beus, 18 juta 498 rebu 641 parantos ngajantenkeun waktosna. 483 juta 616 rébu 109 kilométer waktos ieu katutupan. Angka ieu sami sareng jarak 384 jarak-perjalanan ka bulan, 400 rebu 629 kilométer jarakna ti dunya.

Di sisi anu sanés, jumlah panumpang beus di Istanbul, anu 2018 juta 963 rébu 485 taun 646, ngancik 2019 miliar 1 juta 63 rébu taun 673. Dina taun 13, IETT nambahan jumlah 708 jalur anu digawé di 779 eureun ka 2019.

Garis Metrobus 7-stasiun anu ngagaduhan padumukan Istanbul 24 dinten sareng 44 jam, jumlah panumpang, anu 283 juta 884 rébu 286 taun ka pengker, ningkat 2019 persén dina taun 5 sareng naek ka 295 juta 941 rebu 931.

Taun 2018, Nostalgia Tram and Tunnel, dimana 4 juta 513 rébu 331 perjalanan didamel, ngalih 2019 juta 16 rébu 5 urang sareng paningkatan 223 persen taun 259.

iett da dugi ka jumlah populasi bulan dugi sareng numpang panumpang

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar