TÜVASAŞ National Train Project Engineer Procurement Oral Ujian Perhatosan!

insinyur proyék karéta nasional tuvasas bakal nyandak ujian lisan pikeun nengetan para calon
insinyur proyék karéta nasional tuvasas bakal nyandak ujian lisan pikeun nengetan para calon

Turki gerbong Industri Corporation (TÜVASAŞ) di handapeun layak Project Railway Nasional pikeun ilubiung dina caleg ujian lisan bisa padamelan, kaping ujian lisan, kali sarta tempat ujian lawang pikeun dokumén ti dieu Aranjeunna ngahontal.

Calon tiasa ngadamel éntri mimiti ti panel Éntri sareng kecap konci anu diwangun ku nomer Idéntitas TC sareng 5 angka pertama nomer Identifikasi TC.

Pengumuman ieu mangrupikeun sipat bewara sareng calon anu moal bakal dibéjaan sacara misah.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar