Video Promosi Bursa Iznik di Ankara Metro sareng Başkentray

iznik ngenalkeun video ankara metro sareng ibu kota
iznik ngenalkeun video ankara metro sareng ibu kota

Nuluykeun damel pikeun promosi Bursa İznik, Walikota Kağan Mehmet Usta damel waé anu munggaran. Pidéo promosi Bursa Iznik ditémbarkeun di metro Ankara Başkentray, anu ngoperasikeun 15 jam sadinten sareng mawa 200 rébu urang sadinten.


Nyarios yén aranjeunna ngamajukeun Iznik ngalangkungan ménéjer agénsi iklan gedé anu disebut Iznikli Batuhan Olgun di Ankara, Présidén Usta nyatakeun, "Bilboards tos siap. Dina waktu anu pondok, Iznik poto bakal lumangsung di daérah anu paling turis di Istanbul. Kami damel sareng kakuatan urang, "saurna. (Bursadabug Éta)

(Bursadabug Éta)



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar