Investasi Ningkatkeun Kaseueuran Boztepe

investasi pikeun ningkatkeun daya tarik boztepen dugi kana kahirupan
investasi pikeun ningkatkeun daya tarik boztepen dugi kana kahirupan

Ordu Munisipal Metropolitan terus ngalaksanakeun investasi anu bakal ningkatkeun daya tarik Boztepe. Dina lingkup proyék éta, warga masarakat bakal ngaraosan Boztepe kalayan jalan trotoar batu jalanan, 27 unit penjualan, pangaturan bentang vegetatif.

Kurang leuwih 500 méter ti laut Boztepe'de Sales Units Buffet and Landscape Arrangement Project ngamimitian konstruksi tim, sémah kalayan gampang ningali lansekap Ordu sareng bakal nyayogikeun daérah kanggo mésér produk lokal.

AKAN APLIKKEUN 600 METER

Munisipalitas Metropolitan Boztepe, panjangna 7 méter sareng 600 meter panjang, anu ayeuna dianggo salaku jalan kendaraan, ngarencanakeun sadayana proyék salaku garansi leumpang. Tapak pancén bakal dilakukeun janten daérah kerja, unit penjualan sareng paradénan bentang sanggeus parasmanan parantos disayogikeun ku penampilan modéren.

27 SALES UNIT UNTUK BANTUAN

Dina lingkup proyék, jumlahna aya 27 unit penjualan dirarancang ku nangtoskeun jinis modél arsitéktur pikeun looms anu ngajual sacara teratur dina daérah éta. Kalayan padamelan anu dilakukeun, warga tiasa ngaraosan Boztepe sareng teras nikmati daérah dimana aranjeunna tiasa jalan sareng toko kalayan gampang tanpa lalu lintas kendaraan.

"20 Tingkatan PERCENTING BISNES"

Sekretaris Perwakilan Metropolitan Jéndral Coşkun Alp sareng Wakil Sekretaris Jenderal Bülent Şişman naliti hasil dina situs. Sékretaris Jendral Alp nyarios, ından A gambar anu sumebar dina Boztepe, salah sahiji tempat anu narik dina Daérah Laut Hideung. Gelombang anu aya dimana produk lokal dijual di lokasi kalayan patalimarga kendaraan. Warga urang hoyong daérah ti Boztepe dimana aranjeunna gampang pisan ningali Ordu sareng didatangan tempat dimana produk lokal dijual. Pikeun ngeureunkeun kabingungan ieu, Presiden urang Dr. Kami ngamimitian diajar didieu kalayan petunjuk ti Mehmet Hilmi Güler. Cai hujan digawekeun sareng jalan aspal sareng beton dibongkar konstruksi. Karya konstruksi baja kiosks penjualan parantos dilaksanakeun. Éta sadayana sakitar 20 persen. Kami teruskeun daya tarik Boztepe kami kalayan padamelan anu urang laksanakeun sareng bakal dilakukeun

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar