Investor Real Estate Neangan Resed sareng Layanan Manajemén Harta

investor perumahan milarian perawatan jasa manajemén harta
investor perumahan milarian perawatan jasa manajemén harta

Investor anu ngagaleuh perumahan pikeun nyewa hasil ayeuna bosen ngarawat seueur masalah sareng panyewa. Investor ieu, anu henteu gaduh waktos, milarian solusi pikeun manajer harta anu nyayogikeun sajumlah jasa pelayanan profésional.


Jumlah investor real estate anu sanggup milarian panghasilan sewaan unggal dinten. Tapi, seueur masalah anu kedah dibahas sapertos ngatur komunikasi sareng panyewa, pamayaran sareng pangropéa sareng ngalereskeun nurutan anu pikasieuneun pikeun para pelabur perumahan anu badé ngahasilkeun panghasilan pasip. Dina kasus dimana panyewa katuhu teu tiasa dipilih, sabagéan ageung investor perumahan kakurangan kusabab teu satuju ku panyewa disababkeun pamayaran sewa anu henteu teratur. Ngaronjatkeun kasus pangusiran ngalawan sénsitip anu henteu dibayar ngabuktikeun masalah ieu anu dialaman ku juragan harta Kusabab ieu, investor real estate parantos nyingkahan ngalangkungan deui investasi.

Ömer Kaplan, boga Kaplan Real Estate, anu parantos dina bisnis konstruksi sareng perumahan di wilayah Antalya salami 15 taun, nyatakeun yén jasa manajemén harta properti anu aranjeunna dimimitian dina awal taun ieu ayeuna kedah janten kabutuhan pikeun nasabahna. Kaplan nyarios, "Kusabab Antalya mangrupikeun kota wisata, urang ngajual seueur real estate ka jalma-jalma anu ti luar kota. Nanging, investor kami ngaharepkeun dukungan ti kami saatos dijualna, aranjeunna henteu kersa nyéwa hartaana ka mana waé sareng mundur kumisan. Investor kami sieun pikeun investasi deui kusabab masalah aranjeunna. Kami ngamimitian nyayogikeun jasa manajemén harta sacara profésional supados henteu mangaruhan kana penjualan urang négatip. "

Kanaékan ongkos panyewa dina taun-taun ayeuna ogé mendedahkeun kabutuhan manajemén harta. Numutkeun data TURKSTAT, taun 2002, 100 kaluar tina unggal 18,7 rumah tangga aya lapak, sedengkeun dina taun 2018 jumlahna ngahontal 28,5. Laju tenant di Turki geus terus ningkatkeun éksponénsial dina 15 taun ka tukang. Malah sataun sakali, jumlah rumah tangga nyewa ningkat ku 11 persen kanggo 6,7 juta.

Data ieu nunjukkeun yén paling investor real estate anu hoyong ngahasilkeun panghasilan pasip tina nyéwa gaduh sababaraha sipat. Tapi, pamilik properti anu henteu tiasa ngurus hartaana sakaligus ngalamar ubar pikeun ngatur manajemén harta pikeun ngawétkeun nilai investasi. Sapertos kitu, seueur konsultan perumahan anu hoyong mempermudah bisnis para pelabur mimiti nyayogikeun jasa manajemén harta supados nyayogikeun jasa anu langkung saé.

Anyar nembé online sareng tujuan pikeun ngamudahkeun manajemén harta pikeun manajer harta kuring Rentido.co pangadeg Alper Ocaklı;

Iye Sajauh ieu, séktor perumahan tos tiasa nyayogikeun jasa manajemén harta secara terbatas. Kami tujuanna pikeun ngajantenkeun layanan manajemén harta langkung gampang ku cara ngalaksanakeun jasa ieu ka lingkungan digital. Pengurus harta ayeuna gampang pisan pikeun nyayogikeun jasa manajemén harta ka para investorna nganggo sababaraha pasipatan. Khususna, dimungkinkeun pikeun pamilik propil nampi jasa manajemén harta pikeun imahna di lokasi anu béda. Kusabab di Rentido, juragan sipat tiasa milih manajer properti anu ngagaduhan sareng prominénna nyayogikeun di daérah éta pikeun ngatur sipat-sipatna dina sababaraha tempat anu béda sareng tiasa ngiringan prosés manajemén harta pikeun sipat-sipatna ngaliwatan saluran tunggal. Kukituna, platform kami mempermudah damel ahli manajemén harta nalika ngarobih masalah ti pihak milik. "

Ladenan manajemén sipat sigana aya boh ubar pikeun masalah para investor anu hoyong ngahasilkeun panghasilan pasip, sareng sumber panghasilan anu réa pikeun seueur profesional anu damel di séktor perumahan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar