Jumlah kacilakaan turun dina beus IETT

jumlah kacilakaan turun dina beus iett
jumlah kacilakaan turun dina beus iett

Atuh kana ukuran anu dicandak ku IMM, jumlah kacilakaan beus anu nyambung ka IETT turun sacara signifikan dibandingkeun taun saméméhna. IETT, Bus Inc. Sareng nalika kendaraan beus Public Swasta terlibat dina jumlah kacilakaan 14, angka ieu turun ka 770 dina taun 2019.


Dina ruang lingkup ukuran anu dicandak ku IETT, salah sahiji hubungan Istanbul Munisipal Metropolitan (IMM), jumlah kacilakaan sareng kacilakaan parah dikirangan taun 2019. Nalika jumlah kacilakaan anu lumangsung kalayan beus IETT dina taun 2018 aya 7 rébu 103, jumlah ieu turun ka 2019 dina taun 5. Aya 271 kacilakaan di 2018 sareng 454 kacilakaan taun 2019 kalayan mobil Metrobus. Bus Inc. Nalika kendaraan ngalaman 243 kacilakaan di 2018, angka ieu 2 rébu 936 taun 2019. Dina taun 2, dibandingkeun sareng 257, jumlah kacilakaan kalayan Beus Public swasta parantos ampir satengah. Taun 2019, jumlah kacilakaan ti 2018 rébu 2018 taun 4 murag kana 227 rébu 2019'e.

INJURY AND Fatal AKSIDEN NEGARA AKAJAH

Taun 2018, 268 tatu sareng 8 maotna disababkeun ku kacilakaan kalayan beus IETT. Dina taun 2019, 233 kacilakaan sareng 2 kacilakaan parah dilaporkeun. Di Metrobüs, 2018 tatu lumangsung, 39 tatu, 1 anu cilaka taun 2019, 31 anu tatu sareng 1 kacilakaan fana lumangsung.

2018 tatu dina taun 167, 2019 tatu sareng 143 kacilakaan parah dina taun 1 dina kendaraan Bus Inc.

2018 kacilakaan kajantenan dina Beus Public Public di 277, 2019 tatu sareng 144 kacilakaan parah dina taun 1.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar