Kapasitas Ngangkut Penumpang Ditambah di Kadıköy Moda Tram

kadikoy mode tram panumpang kapasitas ningkat
kadikoy mode tram panumpang kapasitas ningkat

Jumlah gerbong karéta parantos ningkat dina Garis Kadıköy Moda Tram. Salila jam sibuk dina poé, panumpangna mawa kapasitas garis, anu disayogikeun ku 3 gerbong, dironjatkeun ampir 30 persen. Garis Tram, anu dijalankeun antara Kadıköy sareng Moda, dimimitian taun 2020 kalayan jadwal operasi énggal. Antawis jam 06:55 - 21:00 unggal dinten, di salah sahiji pusat Istana anu paling penting, bahkan dina bulan-taun mimiti 2019, antara 08:10 sareng 19:10, 2 gerbong dilayanan, sareng sésana jam karéta tunggal-karéta sapopoé pikeun 3.900 panumpang. Dina ahir taun 2019, jasa dimimitian ku karéta 2-mobil sapopoe, sareng kapasitas panumpangna ningkat ku 10 persén, ngahontal 4.300 urang.

Warga Istanbul wareg…


Hasil tina pamundut ti panumpang sareng umpan balik yén paningkatan jumlah gerbong sugema, kendaraan nganggo 2020 gerbong parantos dianggo antara 14:00 sareng 19:00 ka 3 sareng 2 gerbang anu digunakeun pikeun sésana. Kalayan susunan ieu, panumpang dina dinten mawa kapasitas garéja ningkat 2019 persen dibandingkeun dina waktos anu sami taun 30 sareng ngahontal 5000 panumpang.

Garis Tram Kadıköy Pantun

Garis Kadıköy-Moda Tram, anu dilayanan dina tanggal 1 Nopémber 2003, panjangna 2,6 km sareng ngagaduhan 10 stasiun. Garis Tram dimimitian ti Kadıköy Square sareng dugi ka Bahariye Street liwat jalan pribadi beus. Jalur ngahontal Moda ku nuturkeun Jalan Bahariye dugi ka Kadıköy Square deui via Moda Street.

Businessmbaran Usaha:

  • Panjang Jalur: 2,6 Km.
  • Jumlah Stasion: 10
  • Jumlah Wagons: 5
  • Waktos: 20 Min.
  • Jam Usaha:
  • Dinten dinten: 06: 55 - 21: 00
  • Saptu: 08: 30 - 21: 00
  • Pasar: 10: 00 - 20: 00

* Ieu jam kandaraan mimiti jeung panungtungna tina Kadıköy, jabatan tiasa lumangsung gumantung kana perusahaan. Arloji ieu disadiakeun kanggo peryogi inpormasi.

  • Panumpang Poean: 5.000
  • Jumlah perjalanan Poean: 99
  • Frékuénsi Perjalanan: 7 Min. (Sajam Puncak)

Peta Sistem Karéta Istanbul


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar