Sepur Kacepetan Luhur di Sivas dina tungtung Idul Fitri

karéta gancang tungtung ramadan bayrami
karéta gancang tungtung ramadan bayrami

Majelis Umum Propinsi dina rapat kadua 2020 Gubernur Salih Ayhan sareng Walikota Sivas Hilmi Bilgin dihadiran. Ayhan sareng Bilgin ngangkat seueur masalah di Sivas sareng masihan inpormasi kanggo anggota déwan ngeunaan éta proyék kasebut.

Ayhan sareng Bilgin masihan informasi ka anggota Majelis. Walikota Hilmi Bilgin masihan informasi ka parlemén lokal ngeunaan proyék-proyék anu dilaksanakeun di Sivas; "Sakumaha anjeun terang, karya karéta gancang nuju gancang pisan, abdi ngarepkeun karéta gancang bakal sumping ka Sivas dina akhir liburan Ramadhan. Dina titik ieu, urang nyiapkeun kota kanggo karéta laju gancang, upami aya titik dimana urang tiasa manfaatkeun tina pangembangan karéta api kalayan laju, urang patepang sareng pejabat TCDD supados nyangking aranjeunna ka Sivas sareng kami merencanakeun jalan-jalan anu bakal dilakukeun dina rute karéta api kalayan laju sareng kami bakal ngiringan jalan-jalan.

Bilgin nyatakeun yén kebon kadua bangsa anu bakal diwangun dina widang Rumah Sakit Sampingan Lama. "Kami bakal ngadamel taman bangsa kadua tinimbang Rumah Sakit Sampingan Lama. Waktos ieu kami bakal ngarancang éta lokal sareng kalayan ngadukung anggaran TOKI, kami bakal nerapkeun éta kalayan dukungan ti Kementerian Lingkungan Hidup sareng Urbanisasi. Isu anu paling penting aya urang mikirkeun parkir mobil di dinya. Kami pasti bakal ngirangan masalah ieu kalayan tempat parkir di daérah éta. Di daérah anu sami, tilas sakola dasar Kızılırmak sareng gedung pusat pendidikan umum, dimana kami ngaduga di daérah éta, aya tempat parkir pikeun 197 kendaraan, aya daérah tina kafe buku buku, pusat kaséhatan, pusat kraftangan sareng bagian luhur alun bersejarah Sivas bernilai 2 rébu 500 urang Kuring miharep urang bakal ngalakukeun pangwangunan masjid babarengan ”.

Gubernur Salih Ayhan Sivas, Sivas, nyarioskeun prosésna dugi ka titik panilikan. (Nation)

Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Cikan anu kapangkir nagara ieu ku anjeun bahkan tiasa nyarios salaku insinyur kerja.

    Naha anjeun kantos terang naha urang henteu tiasa janten Jérman?

    sabab urang milih anu panggancangna tinimbang anu kualitas. Kuring ngan ukur ngabuktikeun godaan ieu kanggo artos roti abdi.

koméntar