Kardemir ngamimitian Produksi Rel Kacepetan Doméstik dina Standar Internasional

kardemir ngamimitian produksi rel doménik gancang dina standar internasional
kardemir ngamimitian produksi rel doménik gancang dina standar internasional

Mehmet Cahit Turhan, Menteri angkutan sareng prasarana, nyatakeun yén 2023 kilométer jalur karéta api anyar bakal réngsé saluyu sareng target 5.509 nagara urang sahingga panjang jalur karéta api bakal ngahontal 17.525 kilométer. Nunjukkeun yén tingkat nasionalisasi rél anu ningkat kalayan unggal dinten anu maot, Menteri Turhan nyarios: "Kami parantos ngamimitian ngahasilkeun karéta gancang ku standar domestik ku KARDEMİR AŞ. Dugi ka ayeuna, kami parantos ngawangun rel 770 rébu tan nganggo fasilitas rumah tangga sareng dianggo dina jalur anu gancang sareng konvensional. Dina KARDEMİR AŞ, urang mimiti netepkeun fasilitas kami pikeun ngahasilkeun rel keras gabus. Kami ogé kéngingkeun hasil diajar ieu. ”


Mehmet Cahit Turhan, Menteri angkutan sareng prasarana, milu dina "Angkutan Bebas-Watesan, Pariwisata Gratis-Barrier, Life Barrier-Free Life dün anu dilakukeun di Stasiun Kereta Api Ankara kamari. Dina pernyataan na, Turhan nyarios yén saprak mimiti dinten janten pamaréntahan, aranjeunna parantos ngalaksanakeun kanyataan yén prasarana transportasi mangrupikeun unsur anu paling dasar anu ngamekarkeun sareng ngarobih sadaya ruang tamu sareng aranjeunna parantos investasi langkung ti 17 juta lira dina angkutan sareng aksés prasarana salami 767,5 taun di kantor.

Ngomong yén petualangan karéta api di nagara urang dimimitian ku ngawangun jalur İzmir-Aydın taun 1856, sareng sakitar 3 rébu kilométer karéta api diwangun ku mobilisasi karéta api anu dimimitian dina Pamimpin Agung Mustafa Kemal Atatürk, Menteri Turhan nyarios, hatırlat Hasilna ieu, karéta api parantos aya. sistem henteu tiasa ngajagi, pangiriman angkutan penumpang 1950 persén, dugi kana 2 persén angkutan barang, janten sistem angkutan basis jalanan mecenghul. Kami teu tiasa ngarobih jaman baheula, tapi éta dina tangan urang ngahapus ngambah jaman baheula sareng ngawangun masa depan urang. Kalayan kasadaran ieu, urang nyusul dina pamimpin Présidén urang Recep Tayyip Erdoğan. Urang dianggap karéta api salaku salah sahiji léngkah anu paling penting pikeun dilaksanakeun peradaban sareng téknologi anu peka kana lingkungan sareng kauntungan ékonomi ".

Ngadegakeun yén karéta api, anu direncanakeun pikeun ngonci panto pikeun période, janten kawijakan kaayaan taun 2003, aranjeunna nyetél 2023 targét sareng ngamimitian prosés dimana epik-epekna lumangsung dina karéta api. Turki geus sababaraha kali dilaksanakeun proyék pikeun mindahkeun ka lembur. Turki tur patepung jeung YHT-8 di dunya, acuk ka posisi nagara ngagunakeun 6 téhnologi YHT di Éropa. Kami muka jalur Ankara-Konya taun 2011 sareng galur Ankara-Istanbul sareng Konya-Istanbul di 2014. Kami parantos ningkatkeun kanyamanan, laju sareng jasa perjalanan modéren anu urang ngamimitian antara Ankara sareng Eskişehir di taun 2009 kalayan 7% tina populasi 40 propinsi sareng nagara. Kami parantos mastikeun yén warga masarakat nyekel karéta anu aranjeunna kantun dina 60 taun ka pengker sareng High Speed ​​Train. Karéta api kami, sapertos taun munggaran Républik, mimiti hirup taun emas maranéhna. Kami parantos ngagancangkeun jalur YHT antawis Ankara-Sivas sareng Ankara-İzmir sajabi tina jalur anu dibuka pikeun jasa. Kami ayeuna nuju ngusahakeun ngawangun konstruksi 1.889 kilométer jalur rel laju luhur. " "Kami ngadamel 770 rébu tan rel sareng fasilitas rumah tangga sareng dianggo dina jalur gancang sareng konvensional urang"

Éta nyandak léngkah pohara penting pikeun kreasi hiji industri kareta nasional jeung jalan bumpy Turki urang Mentri Turhan ngomong yén maranéhna mangrupakeun industri rail domestik, "Travers na fasteners kami mastikeun yén domestically dihasilkeun sector fasilitas produksi kurdurularak diperlukeun ku komponén superstructure kareta. Kalayan Pabrik Gunting Keretapi Tinggi Çankırı (VADEMSAŞ) sareng Pabrik Sivas Modern Travers, kami nyayogikeun sagala jinis gunting sareng sare beton anu dianggo dina garis kami sareng fasilitas rumah tangga. Kami parantos ngamimitian ngahasilkeun karéta gancang dina standar domestik ku KARDEMİR AŞ. Dugi ka ayeuna, kami parantos ngawangun rel 770 rébu tan nganggo fasilitas rumah tangga sareng dianggo dina jalur anu gancang sareng konvensional. Dina KARDEMİR AŞ, urang mimiti netepkeun fasilitas kami pikeun ngahasilkeun rel keras gabus. Kami ogé kéngingkeun hasil diajar ieu ..

"5.509 kilométer jalur karéta api anyar bakal réngsé."

Menteri Turhan ngelingan yén misi prioritas ti Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur nyaéta pikeun mastikeun yén sadaya warga masarakat sami-sami nguntungkeun tina jasa ieu. 2023 kilométer karéta api bakal ngahontal, saurna.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar