Adnan Ünverdi, Pupuhu Déwan Diréktur GSO

ketua dewan gso adnan unverdiden rating mobil domestik
ketua dewan gso adnan unverdiden rating mobil domestik

Présidén GSO Adnan Ünverdi, téknologi nasional sareng domestik dina lingkup pamindahan sareng mobil rumah tangga urang parantos ngalangkungan péngkolan utama, saurna.

Gaziantep Kamar Industri (GSO) Ünverdi Adnan Pupuhu Déwan, dina ruang lingkup belah téhnologi nasional jeung lokal nu Turki Chambers sarta séntral Bursa Uni (TOBB), Turki urang Automobile perusahaan Grup on premis (TOGG) kalayan mobil lokal urang dikembangkeun ku ngomong yén kiwari titik balik utama di nagara urang.

Ünverdi nyatakeun yén aranjeunna kalebet pasangan bangga anu hébat dina Yolculuk Journey to Innovation Meeting "program anu diayakeun di Lembah Bilisim di Gebze. Dina taun-taun mimiti Républik di nagara urang, karya anu diusahakeun kanggo pesawat sareng produksi mobil selalu disimpen sareng hanjakalna gagal. Saatos 58 taun mobil revolusi, rindu hébat ieu parantos dugi. Ayeuna, nagara urang ngembangkeun proyék anu penting pisan sareng industri pertahanan sareng sektor otomotif ogé sektor swasta kami pikeun téknologi luhur. Dina industri pertahanan, kamajuan serius parantos dilakukeun dina waktos anu pondok sareng kami bangga pisan. Hatur nuhun kaé, téknologi sareng késang dahi ku mobil domestik di nagara urang. Dinten ayeuna, kalayan kamekaran ieu, urang ngalaman transformasi henteu ngan ukur dina téknologi tapi ogé kana akal pikiran. "

Nginget yén mobil doméstik urang dikembangkeun ku TOGG parantos aya dina jaman kritis sareng salaku mobil generasi énggal, éta tiasa mendakan kasempetan pikeun ngamimitian balapan dina kompetisi internasional bahkan henteu mundur, tapi malah hiji léngkahna. “Sektor otomotif mangrupikeun sektor anu paling kompetitif di dunya. Dina sektor éta, anu parantos dikawasa ku mesin bénsin sareng solar salami mangtaun-taun, perusahaan ayeuna ngalaksanakeun proyék téknologi mobil mobil dina listrik. Dina hiji waktu nalika modél semi-béngsin sareng semi-listrik langkung beurat, nagara urang nunjukkeun klaimna dina sektor éta nganggo mobil listrik anu lengkep. Luhur-tech sector otomotif di Turki harepan ku generasi anyar ieu mobil ogé bakal jadi brand global kalawan mobil sorangan, "cenahna.

Présidén TOBB rifat Hisarcıklıoğlu, "mobil merk domestik Turki urang henteu ngan nyieun mobil. mobil Turki urang téh leuwih ti ngan mobil. Turki urang mobil jeung transformasi téhnologis, transisi ka ékonomi digital. Ieu mangrupakeun tantangan anyar "Ünverdi reminiscent tina kecap" qur'an Turki urang TOBB Presiden urang ngeunaan mobil téh kalawan cara anu pangalusna pikeun nyimpulkeun prosés ieu. Ieu mangrupikeun transformasi anu saé ..

Dina prosés sapertos ieu, Kaméra Gaziantep ngagagas program transformasi di industri sareng dina kontéks ieu, industri pertahanan sareng sektor médis nyandak léngkah penting dina nyatakeun Ünverdi, daérah dibuka panto Wétan Tengah salaku kota dina posisi sagala jinis siap asup kana sektor otomotif saurna.

Desain, alat-alat, kanyamanan sarta panon ngeusi mobil tinggi-tech 'Turki pikeun nagara sarta kahayang urang nu bangsa urang auspicious Adnan Ünverdi, "Awalna, Mr. Présidén Recep Tayyip Erdogan, TOGG sarta Pupuhu TOBB Board Mr. rifat Hisarcıklıoğlu, Turki Abdi hoyong ngahatur nuhun sadaya insinyur pikeun usaha sareng kesangna. Otomobil

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar