Kocaeli 510 sareng 525 Jalur Beus Benda Rute sareng waktos Parobihan!

jalur sareng wanci beus jalur Kocaelide sareng No. dirobih
jalur sareng wanci beus jalur Kocaelide sareng No. dirobih

Kocaeli Departemen Munisipal Metropolitan Departemen Pengangkutan sareng Lalulintas Dinas Perhubungan Umum, saluyu sareng tungtutan warga ngajadikeun peryogikeun anu diperyogikeun dina rute sareng waktos anu parantos aya. Dina lingkup ieu, jalur sareng parobihan waktos dilakukeun dina garis 510 sareng 525.

CITIZENS 'DEMANDS DIPANGGAI


Kotamadya Kocaeli Metropolitan terus ngerjakeun kana kabutuhan warga. Dina kontéks ieu, Dinas Pengangkutan sareng Manajemén Lalu Lintas, Dinas Perhubungan Umum, ngaevaluasi tungtutan ti warga. Salaku hasil tina évaluasi, éta ngajadikeun pembutuhan anu diperyogikeun dina rute sareng waktosna anu parantos aya. Dina lingkup ieu, jalur sareng waktos dirobih dina garis 510th Darica-Marmaray Station-Gebze Osb sareng 525 di payuneun stasiun Kota-Marmaray-Mustafa Paşa Mosque.

GANTI DI BARU 510

Kalayan konfigurasi rute anyar, 510 kendaraan parantos katambah ka Darica-Marmaray Station-Gebze Osb baris no. Rute sareng perjalanan bakal disusun supados jarak perjalanan 2 menit sareng rata-rata perjalanan pelayaran 30 menit.

jalur jalur
jalur jalur

GANTI DI BARU 525

525 kendaraan di payuneun stasiun kota-Marmaray-Mustafa Pasha Mosque Line ditambah. Waktu pamitan direncanakeun dina interval 3 menit. Kalayan perencanaan anyar, jumlahna aya 20 ekspedisi diwanohkeun.

BEGINS IN JANUARI 18

Rute sareng jadwal waktos waktos dina garis 510 sareng 525 bakal dilaksanakeun dina dinten Saptu, 18 Januari 2019. Anjeun tiasa nampi waktos perjalanan, inpormasi jalur via e-mobil atanapi tina 153 pusat sauran.

sareng Garis Beus Nolu
sareng Garis Beus Nolu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar