Bakal aya pangiriman antara beus di Kocaeli!

kocaelide bakal mindahkeun beus
kocaelide bakal mindahkeun beus

Ngomong ngeunaan ngahiji sistem angkutan umum di Kocaeli, Walikota Tahir Büyükakın, "Panumpang tiasa ngalih kana kendaraan anu sanés diantara beus," saurna.

Dina rapat Majelis Perbandaran Metropolitan, angkutan umum di Kocaeli, Tahir Büyükakın ngadamel pernyataan ngeunaan kumpulan kolam renang tunggal. Yok Kami henteu gaduh ide pikeun ngabagikeun pendapatan tina trem, Büyük Büyükakın nyarios.

Havuz kolam renang anu bakal didamel. Hak ieu hak. Beus anu jalan dina jalan umum dianggo kanggo badami badé kompromi. Upami urang mawa status kalayan idin anyar pikeun angkot, urang tiasa ngagaduhan kasempetan pikeun angkat ka poin anu urang henteu tiasa angkat sateuacanna sareng jumlah kendaraan anu sami.

Aya transfer ti kotamadya ka kotamadya, tapi nalika urang ngahijikeun jalur, urang ogé bakal tiasa nransfer. Panumpang tiasa ngalih kana kendaraan anu sanés antawis beus. Alat ieu bakal ngirangan kamacetan sareng bakal langkung mirah kanggo panumpang. Trem nyaéta titik shuttle kami. Langkung langkung kendaraan kirang émisi. Idin koperasi.

Urang ngadamel kolam renang komunal. Ieu bakal ngamimitian salaku puseur dina Izmit. Saréréa bakal nampi bagian tina kolam renang saloba penumpang anu dibawa. Sanaos urang teu boga ide pikeun ngabedakeun pendapatan tina trem, badan peradilan tidak bakal ngantepkeunana. Koperasi teu gaduh haste sapertos kitu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar