Konsép Fiat Konsep Ditampilkeun di CES 2020!

Fiat Centoventi
Fiat Centoventi

Dina Acara Electronics Show - CES 2020, Fiat nampilkeun konsép listrik sareng modéren modern Fiat Concept Centoventi. Konsép mobil "Centoventi gören, anu narik perhatian anu saé dina CES 2020, pamilihan éléktronika konsumen panglegana di dunya di Las Vegas, parantos nyiapkeunkeun solusi anu unik pikeun kaperluan mobilitas listrik. Konsep Centoventi, anu dikembangkeun khusus pikeun taun 120-an Fiat sareng anu munggaran dipidangkeun dina ka-89 di Geneva Motor Show, nunjukkeun titik panganyarna tina sajarah panjang merek kalayan struktur modular sareng lingkungan.

Fiat nunjukkeun Konsep Centoventi di Consumer Electronics Show - CES 2020 di Las Vegas, AS. Centoventi, konsép anu meunang penghargaan Red Dot ngeunaan Konsep Fiat Chrysler Automobiles (FCA), anu ngagabungkeun téknologi kendaraan listrik sareng solusi anu disesuaikan, ngagambarkeun visi merek ngeunaan angkutan listrik; Éta narik perhatian para sémah kalayan struktur modular na ciri téknologi. Konsep, anu nyandak namina tina kecap Centoventi, anu hartosna yüz saratus dua puluh aya dina basa Italia, nyayogikeun nawiskeun pangalaman anu teu terbatas dina personalisasi, sareng ngalaksanakeun kanyaho sareng pangalaman merek ti taun 120 taun ka hareup.

"Kalayan Centoventi" Make-up "bakal ngarobih istilah éta"

Kalayan tampilanna di CES 2020, Fiat Concept Centoventi, anu parantos ditingalkeun kalebet dina pasar Amérika Kalér, bakal ngahasilkeun rupa-rupa cara anu leres tiasa disaluyukeun ku rasa sareng kabutuhan pangguna lamun teu aya anu dibatesan kustomisasi. Pikeun mempermudah proses produksi, mobil rencanana tiasa dihasilkeun dina ngan ukur hiji dina hiji warna. Pangguna tungtung tiasa ngaréka mobil nganggo 4 jinis bumbung anu béda-béda, 4 bungkus anu béda-béda, 4 pelengkap anu béda sareng 4 pilihan pilihan exterior béda anu nganggo program '4U'. Mobil sapertos alat modern; Kalayan warna luarna, arsitéktur interior, tiasa dicabut sareng struktur siling tambihan, sistem infotainment tiasa leres terstruktur. Fiat Centoventi henteu kedah ngantosan update sapertos versi énggal, séri khusus atanapi makeup. Upami dipénta, pangguna tiasa ngapdet mobilna iraha waé kalayan ngarobih parobahan anu dipikahoyong. Kisaran Fiat Centoventi modular. Hatur nuhun kana arsitéktur batré inovatif, kisaran kendaraan tiasa sakitar 100 dugi ka 500 kilométer gumantung kana anu dimaksud.

Kişisel Personalization dina unggal jéntré ”

Konsep Centoventi nyangking pendekatan anyar pikeun dunya mobil, anu dina prosés transisi ka jalan listrik, sapertos taun 500-an, nalika Fiat nyiptakeun révolusi industri sareng budaya kalayan 1950 modélna, kalayan fitur desain révolusionér. Éta dirobih janten alat média sosial anu saringan modern dipasang dina péstol sareng nandaan milénsa anu sanés dina séktor otomotif. Dirancang nganggo pangiriman mobil sareng modél angkutan perkotaan énggal, dina konsép anu layar gaduh layar nyanghareupan kaca di kabina. Pintonan tiasa nunjukkeun pesen sapertos 'pinuh, kosong atanapi parkir dibayar'. Salaku tambahan, layar anu ageung dina buntut ngamungkinkeun para pangguna ngabagi pesen sareng ka dunya luar. Nalika kendaraanna angkat, ukur logo Fiat anu dipidangkeun, tapi saatosna lirén, supir tiasa ngalih kana modeu "utusan" pikeun nyiptakeun pesen anyar.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar