Konya Metro Bakal Nyiptakeun Keuntungan serius pikeun Ékonomi Kota

konya metro bakal nyiptakeun kauntungan anu serius pikeun ékonomi kota
konya metro bakal nyiptakeun kauntungan anu serius pikeun ékonomi kota

Konya Metropolitan Municipality Walikota Ugur Ibrahim Altay, kota wengkuan konesob of consultations jeung kapala kamar alatan Turki Insinyur jeung Asosiasi arsiték sahiji anggota Komite Koordinasi Propinsi patepung jeung huluna jeung wawakil kamar; Anjeunna parantos konsultasi dina Konya Metro, Konya Suburb, jalur trem énggal sareng jalan-jalan énggal dibuka salaku alternatip.


Walikota Konya Metropolitan Uğur İbrahim Altay patepung sareng kepala-gedong pimpinan Uni Kaméra Tradesmen and Craftsmen (KONESOB) sareng kepala dewan Badan Koordinasi Provinsi Union of Kamar of Engineers Turki sareng Arsiték (TMMOB).

Nyayogikeun inpormasi ngeunaan Konya Suburb, khususna Konya Metro, jalan-jalan anyar sareng jalan-jalan alternatif dibuka salaku bagian tina Konsultasi Kota, Présidén Altay ngadangukeun saran presiden kamar sareng ideu anu disilihtukeurkeun.

Ngécéskeun pentingna Konya Metro Project, anu mangrupikeun investasi nagara pangpentingna dina riwayat Konya sareng kauntunganana ka kota, Walikota Altay nyarios, "Konya bakal naek di antara kota-kota sareng metro dunya. Dina waktos anu sami, bakal aya kauntungan anu signifikan pikeun ékonomi Konya ku metro. Ampir 4 rebu jalma bakal tiasa dianggo. Waktos anu parantos direncanakeun nyaéta 4.5 taun, tapi urang tiasa nyobian usaha parantos ngiringan awal. Dina raraga neraskeun tahap kadua, urang pasti kedah ningali sareng ngajelaskeun ieu salaku masalah anu paling penting dina Konya. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar