Rencana Master Konya Sapédah Nampi Penghargaan ti UNESCO

konya sapédah master plani unescodan nampi panghargaan
konya sapédah master plani unescodan nampi panghargaan

Konya Metropolitan Municipality urang mimiti asup jeung Departemen Urbanism sarta Lingkungan sapédah Plan Master dina Turki, di upacara dilaksanakeun di markas UNESCO di Paris dileler International Hadiah İdealkent.

International Idealkent Awards, anu dipasihkeun pikeun proyék-proyék anu nyumbangkeun positif ka kota-kota sareng masarakat kota, dibere dina hiji upacara anu diayakeun di Organisasi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, Ilmu Ilmiah sareng Budaya (UNESCO).

Sateuacan upacara panghargaan anu diayakeun ku Institute for Urban Studies di markas UNESCO di Paris, panel anu judulna Gel The Future of Cities sareng Peranan Organisasi Internasional dina Nguatkeun panel Pamaréntah Lokal.

Şükrü Karatepe, Wakil Ketua Badan Pamaréntah Daérah Lokal Présidén, nyatakeun yén nilai-nilai lokal dijaga sacara berhati-hati di kota-kota sareng ditampi salaku salah sahiji unsur penting urbanisasi sustainable.

KONYA MONROPOLITAN KOMUNITAS

Kalawan leuwih ti 550 kilométer jalur sapedah di ngajadikeun Konya Metropolitan Municipality di Turki, "sapédah Transportasi Master Plan Project" dileler International Hadiah İdealkent; Wakil Sekretaris Jéndral Konya Metropolitan Furkan Kuşdemir nampi pangajén ieu. Kuşdemir, dina biantara nya di upacara, "kahiji kalina dina Turki jeung rojongan Présidén urang, Kementrian kami tina Lingkungan na urbanisasi bakal neruskeun nepi ka taun 2030, kami geus nyiapkeun Master Plan sapédah. Dina lingkup ieu, urang bakal ningkatkeun jalur sapédah anu tos aya ka 780 kilométer dina kerangka perencanaan. Kadé sabab nyaeta kahiji di Turki. Hatur nuhun pikeun panghargaan. "

Proyék-unggul pangajén anu bakal dipamerkeun dina saminggu di gedong UNESCO.

Gaye Doğanoğlu, Tilas Wakil Présidén Déwan Kongrés Lokal sareng Daérah Eropa, Présidén Internasional pikeun Kaadilan sareng Kasaruaan (COJEP), Wakil Présidén Kongrés Lokal sareng Daérah Daérah Déwan Eropa Barbara Toce sareng Anna Magyar, Wakil Walikota Urbino, Italia Cioppi, Diréktur Jéndral Institute for Urban Studies Emir Osmanoğlu, Sekretaris Jenderal Institut Studi Urban Yusuf Sunar.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar