Kongrés Kota-kota sareng Kongrésitas Perbandaran Mimitian di Ankara

kota pinter sareng kongres munisipalitas dimimitian di ankara
kota pinter sareng kongres munisipalitas dimimitian di ankara

Présidén Recep Tayyip Erdoğan, da Teu aya alesan pikeun kota anu teu ngagaduhan kapribadian, henteu prioritas jalma, sareng henteu gaduh ilmu, hikmah sareng pusat seni. Urang peryogi kota-kota anu pintar sareng simbol peradaban. ”

CITIES UNABLE MANGSA NU TUNGGU JAWA


Diomongkeun dina Smart Cities and Municipalities Congress, anu tujuanana pikeun ngalegaan aplikasi téknologi kota pinter sareng ningkatkeun standar pangiriman jasa di kotamadya, Présidén Erdoğan nyatakeun yén kota-kota anu henteu tiasa lami dilangkungan umur bakal kaleungitan pesona.

PELABURAN YANG DITUKUKKEUN UNTUK NEGARA BARU

Erdoğan nyatakeun yén aranjeunna bakal ngajagi sajarah, budaya sareng peradaban di kota-kota dina hiji sisi, sareng yén aranjeunna bakal milu investasi pikeun kabutuhan anyar. "Cenah.

Kami bakal ngalakukeun aranjeunna

Erdogan nyarios yén yén kota anu henteu ngagaduhan kapribadian, henteu prioritas jalma, henteu ngagaduhan pikiran kota tanpa pangaweruh, hikmah sareng seni seni di sakurilingna. Kanggo ieu, urang peryogi kota anu duanana pinter sareng simbol peradaban. Kami teu tiasa ngagaduhan kota-kota urang kalayan leres tanpa ngalaksanakeun dua ieu babarengan. "

SMART CITY Gawé

Erdogan, sakumaha Turki, ngarah kaluar yén maranéhna mimiti gawé pikeun ngembangkeun strategi kota pinter sorangan, "Kahiji Élmu Nasional na Sarat jeung Kaayaan Téhnologi 2003-2023, Kota calakan geus dibawa karya maranéhanana manggih hiji tempat di Stratégi Paper ayeuna rada maju. Salaku conto, Rencana Pangembangan 11 urang kalebet peta jalan anu lengkep dina masalah ieu. Dina cara anu sami, Kamentrian Lingkungan Hidup sareng Perencanaan Bandar tos nyusun 2020-2023 Strategi sareng Praktés Bandar Séptémber XNUMX-XNUMX sareng ngadamel rencana distrik sareng propinsi.

PERKARA BUKU TANPA BUKU

Ngadegkeun yén aranjeunna nekad pikeun mastikeun yén unggal investasi di kota sareng unggal léngkah anu dilakukeun saluyu sareng strategi kota pinter, Erdoğan nyatakeun yén aranjeunna henteu tiasa ngijihkeun deui ka jaman acak, sawenang, henteu direncanakeun, henteu dijadwalkeun, henteu dibahas, usaha henteu resep.

Inovasi di seueur daérah

Dina biantarana dina upacara kasebut, Menteri Perindustrian jeung Téknologi, Mustafa Varank, nyatakeun yén munisipalisme sareng urbanisme mangrupikeun masalah visi, pangurus tanaga urbanisme pinter, limbah enol, perdagangan ritel, transportasi, kaamanan, pendidikan sareng kaséhatan di seueur daérah, sapertos inovasi, cenah.

EKONOMI BARU 20 DOLLAR TRILLION

Numutkeun kana nganalisa anu anyar, Menteri Varank nunjukkeun yén solusi kota pinter bakal nyiptakeun ékonomi anyar sahenteuna 10 triliun dolar dina 20 taun ka hareup. "Ku sabab éta, total integrasi sub-téknologi sapertos internét objék, data gedé, intelijen jieunan, kendaraan otonom sareng panyimpen énérgi dipastikeun. diperlukeun. Ngolah data ngalir tina widang anu béda-béda, jangkaan real-time jaringan digital kota, sajumlah ageung kanggo alat-alat anu ageung ngobrol.

Turki'S mobil

Varank, mun boga kota pinter ti hareup R & D jeung inovasi kalawan tekenan kana kudu amprok, "mobil kota pinter Turki urang ogé rék disebatkeun yen pelengkap visi urang. Éta mangrupikeun ékosistem mobilitas anu ngalaksanakeun inisiatif ieu saluareun janten proyék mobil sanés. Elbette

CALL PRODUK DOMESTIK

Varank nyauran walikota nganggo produk lokal sareng saurna, sayesinde Kami tiasa ngahontal lokalisasi sareng nasionalisasi di seueur daérah berkat skala Investasi umum sareng pembelian. Kami nyarios ka kotamadya kami anu 15 persen harga kauntungan barang domestik sacara jelas nyatakeun dina panerapan ngalarapkeun produk efektif sareng tingkat téknologi anu luhur. Anjeun tiasa gawé bareng sareng Kementrian urang ngeunaan proyék kerjasama industri tina segi rencana jangka panjang sareng palaksanaan produk domestik sareng kauntungan tina konsultasi téknis urang dina tingkat nu pangluhurna. ”

NATIONALITY AND NATIONALITY

Varank ngingetkeun yén aplikasi anu ngaluarkeun barang rumah tangga henteu matak diidinan dina spésifikasi anu lembut sareng nyarios, olabilir Aya panginten kana kadali panginepan anjeun, tapi kaayaan ieu henteu kedah ngajaga anjeun tina nyayogikeun barang domestik. Urang kedah nampi kabébasan sareng pribumi salaku sine qua non prinsip pikeun pangwangunan. Upami urang tiasa teraskeun ieu bakal, moal aya halangan pikeun kasuksésan urang dina seueur daérah kasuksésan pertahanan kami

Ngecas stasiun Pikeun Turki'S mobil

Institusi Menteri Lingkungan sareng Urbanisme, Gubernur tina 81 kota dikirim Dokumén Strategi Smart Cities, pamaréntahan, kotamadya sareng sadaya aplikasi kota pinter bakal dilakukeun dina jalan panggancangna dina tatanan prioritas anu dinyatakeun. nyarios yén ngawangun infrastruktur stasion keur mobil Turki urang Mentri Otoritas ngecas, kitu ceuk wangunan anyar bakal terpadu kana stasion ieu.

URBANISASI SENSITIFIK SENSITIF

Walikota Munisipal Metropolitan Gaziantep Şahin nyatakeun yén kota-kota aya dina strategi janten "kota anu pinter, sareng nambihan yén kota pinter diwangun komponén sapertos pimpinan, visi, anggaran, anggaran, padamelan berorientasi warga, téknologi sareng budaya.

MODEL INTELLIGENT KOMUNITAS INGGRIS

Saatos pidato pidato kasebut, Varank sareng Menteri-Menteri Institusi, Wakil Présidén Panitia Pamaréntah Lokal Şükrü Karatepe sareng Walikota Sahin Gaziantep Metropolitan, Présidén Erdogan ngalambangkeun modél kota pinter. Erdogan, teras milu dina program sareng para walikota nyandak poto oléh-oléh.

DINUKA PELANGSAAN

Sateuacan éta upacara, Présidén Erdoğan ngabuka Paméran Smart Cities and Munisipalities. Wakil Présidén Fuat Oktay, tilas Speaker parlemén sareng Partai AK Izmir Wakil Binali Yildirim, Menteri Perindustrian sareng Téhnologi Varank, Menteri Lingkungan Hidup sareng Urbanisme sareng Mayors ngiringan dina pembukaan.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar