Perbandaran Çiğli Henteu Lupa Siswa dina Cuaca Tiis

kotamadya cigli henteu hilap mahasiswa universitas dina hawa tiis
kotamadya cigli henteu hilap mahasiswa universitas dina hawa tiis

Walikota Cigli Utku Gumrukcu, Universitas Izmir Katip Celebi nalika ujian akhir pikeun ngadukung mahasiswa supaya nyumponan kabutuhan transportasi sareng nyebarkeun sup anu diarah.

Walikota Çiğli Utku Gumrukcu ngamimitian diajar pikeun mastikeun yén mahasiswa Izmir Katip Celebi University henteu ngaléngkah sakitar kirang langkung hiji kilométer ti Izkent Egekent kaluar ka kampus nalika ujian akhir. Présidén ogé nyayogikeun distribusi sup panas di paguron luhur nalika usum panas pikeun nyain interior siswa dina hawa tiis. Ngingetan yén aranjeunna damel sareng İzmir Katip Çelebi University, anu mangrupikeun salah sahiji universitas penting universitieszmir, dina sababaraha mata pelajaran sareng ditandatanganan seueur protokol babarengan. Dr Urang ngagaduhan komunikasi anu saé sareng Saffet Köse, administrasi universitas sareng mahasiswa. Kami teras-terasan ngarujuk kana rekomendasi akademik universitas urang dina karya anu urang laksanakeun sareng hoyong dilakukeun. Salaku tambahan, salaku munisipalitas, urang narékahan pikeun nyayogikeun kaperluan universitas sareng mahasiswa urang dina kaayaan otoritas sareng hartos. Dina waktos éta, masalah pangbadagna nyaéta jarak antara Stasiun Izban Egekent sareng kampus. Urang damel sareng raket sareng Izmir munisipalitas Metropolitan pikeun ngajawab masalah stasiun. Tapi kanggo waktos ayeuna, nalika ujian akhir, urang nyarios penerbangan ka antawis jalan kaluar tina Izat Egekent Duragi Balatcik Kejiranan sareng kampus supados henteu nyekel tiis. Kami mawa murid urang dua jam énjing sareng dua jam soré ”.

Présidén Gümrükçü: "Sup panas anu narik perhatian"

Ngingetan yén aranjeunna mimiti ngaladénan sup panas kanggo nyejerakeun para mahasiswa kalayan kaayaan hawa, Présidén Adat neraskeun kecap sapertos kieu: sabah Dina cuaca tiris ieu, para siswa urang dina wanci isuk-isuk sareng mastikeun yén aranjeunna henteu nguciwakeun ngadamel sarapan nalika ujian, kami ucapkeun ngalakukeun sup panas dina final. Réktor urang ngawenangkeun kami nyebarkeun di kampus. Anjeunna gaduh pendekatan anu sénsitip sareng paduli sareng kuring hatur nuhun ka anjeunna. Dinten ayeuna, isuk-isuk, kuring angkat di Egekent lirén sareng İzban sareng naék ka murid. Kami ngobrolkeun kabutuhan anjeun. Abdi hoyong nawiskeun sop na. Sekretaris Jenderal Universitas Mr. Nurettin Memur sareng Assoc. Yasin Bulduklu ngabagéakeun urang. Kami nawiskeun sup ka murid urang babarengan. ”

Nuhun ti murid

Siswa Universitas atipzmir Katip Çelebi ngungkabkeun puas ku jasa jasa na jasa sup panas. Saur murid, nedeniyle Kusabab finals kami, urang diajar dugi ka énjing. Salila poé ieu nalika hawa tiis pisan, urang leumpang sajam sabada eureun di Izban. Kami resep pisan yén diajar yén palayanan ieu ditugaskeun ti minggu kamari. Di luhureun éta, sup anget dipanaskeun. Kami hatur utami Walikota Utku ”.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar