Pelatihan Akçay Pelatihan sareng Rékréasi Pamutahiran Hasil Blok Tender

latihan akcay sareng fasilitas rekreasi b
latihan akcay sareng fasilitas rekreasi b

Pelatihan Akçay Pelatihan sareng Rékréasi Pamutahiran Hasil Blok Tender

Fasilitas Latihan Akçay sareng Fasilitas B, anu gaduh nilai wates 2019/683970 KIK Republik Turki State Railways Management (TCDD) kalayan biaya 764.588,49 TL sareng perkiraan biaya 999.917,36 TL, sareng 14 firma ngalebetkeun tawaran dumasar kana hasil anu henteu pasti. £ 798.473,00 usul NURZEN İNŞAAT LTD. Sti Geus meunang. 3 firma anu milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Éta lembut nyertakeun karya-karya anu nguatkeun sareng pamutahiran 1 Fasilitas Rékréasi. Durasi padamelan na nyaéta 120 (saratus puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar