Pelatihan Terapi Dorn pikeun Staf TÜDEMSAŞ

latihan terapi enjing pikeun staf tudemsas
latihan terapi enjing pikeun staf tudemsas

Spesialis Terapi Dorn Çağla Yüksel, anu ngajelaskeun hubungan antara kasaimbangan awak sareng kahirupan sosial kalayan bengkel dina fisika, awak sareng balancing, masihan latihan ka staf TÜDEMSAŞ.


Dina latihan anu diayakeun di ruangan pertemuan TÜDEMSAŞ Bekir Torun, Çağla Yüksel nyarios yén awak manusa masihan petunjuk penting ngeunaan kahirupan sosial jalma sareng yén kahirupan sosial jalma anu saimbang bakal ditata. Çağla Yüksel ogé nunjukkeun latihan saderhana saatos awak deui kasaimbangan anu terjejas. Latihan ieu dituturkeun ku TÜDEMSAŞ General General Mehmet Başoğlu, Wakil Pengurus Umum, wawakil pagawe sareng union union PNS.

Spesialis Terapi Dorn Çağla Yüksel ngagaduhan dua buku anu disebut "Cara Ngaleungitkeun Balik sareng Nyeri Nyeri" sareng "Naha kuring di Balance?"


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar