Runtah Domestik tiasa Dipindahkeun ku Karéta di Manisa

Runtah Domestik tiasa Dipindahkeun ku Karéta di Manisa
Runtah Domestik tiasa Dipindahkeun ku Karéta di Manisa

Léngkah penting anu dipikabutuh ngeunaan transportasi limbah padet domestik kana Pembuangan Sisa Ruang Udak Uzunburun sareng Tapak Penutupan Tapak, anu dibawa ka Manisa dina pimpinan Cengiz Ergün, Walikota Manisa Metropolitan Munisipalitas, sareng ngubur masalah sampah 40 taun di kota. Direktorat régional TCDD ka-3 ngadatangan Sekretaris Jenderal Métopolitan Métopolitan Manisa Aytaç Yalçınkaya sareng Wakil Sekretaris Jéndral Ertuğrul Yıldırım, nandatangankeun protokol pikeun transportasi 800 ton sampah ku karéta.

Departemen Perlindungan Lingkungan sareng Kontrol Lingkungan Manisa Metropolitan, 'Kareta Pengangkutan Sampah Karéta' parantos dilaksanakeun. Proyék ieu kanggo ngirangan ngagem kendaraan, biaya bahan bakar, pangirangan sareng biaya pangropéa, sareng ngiringan 2 juta 40 rébu 543 kilométer kurang jalan per dinten dina angkutan sampah sareng TIR. Kalayan tujuan ieu, émisi karbon dikirangan ku 3 kali sareng diperkirakeun janten angkutan ramah lingkungan sareng maénkeun peran penting dina tapak suku karbon. Sekretaris Jenderal Perbandaran Manisa Metropolitan Aytaç Yalçınkaya sareng Wakil Sekretaris Jéndral Ertuğrul Yıldırım ngadatangan TCDD İzmir Pangurus Daerah 3 Selim Koçbay. Dina kunjungan éta, Perda Munisipal Metropolitan Manisa sareng TCDD Izmir 3 Diréktur régional sareng protokol 'Train Garbage Transport Project' ditandatanganan.

800 ton sampah pikeun diangkut sadinten

Sekretaris Jenderal Aytaç Yalçınkaya nyatakeun yén limbah solid domestik 5 distrik Manisa diangkut ka Uzunburun Solid Runtah Luntah sareng Fasilitas TPA na nyarios, beraber Kalayan paningkatan kapasitas EIA, limbah padet domestik di sakumna propinsi Manisa bakal diusir di fasilitas ieu. Dina kontéks ieu; Gördes, Kırkağaç, Akhisar, Köprübaşı, distrik Gölmarmara sareng Soma pikeun limbah padet domestik distrik Akhisar distrik Suleymanli Kecamatan 17st sareng tempat operasi Kabupaten Demirci, Selendi, Kula, Sarıgöl sareng Alaşehir ' Zona operasi di daérah 1 parantos ditangtukeun sareng sakitar 2 karéta runtah domestik sapopoé bakal dikumpulkeun di dua titik ieu. Pembuangan sareng Landfill bakal ngalih ka fasilitas kami. Kami miharep éta saé. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar