Logo Mobil Lokal Diumumkeun

logo mobil rumah tangga wangsit
logo mobil rumah tangga wangsit

Présidén Recep Tayyip Erdoğan nyatakeun yén logo mobil lokal mangrupikeun "tulip ında dina program" Pribadi sareng Présidén Kanal dina siaran gabungan Kanal D, CNN Türk.

Turki urang Erdogan dipenta pikeun evaluate sabaraha mobil, "kahiji waktos aranjeunna dibawa babaturan rarancang ieu, desain ieu estu masihan kuring hiji pikagumbiraeun tambahan. Kami parantos nyungkeun 5 babayit kalayan tekad ieu. Ieu 5 babayigit ogé pangusaha penting di nagara urang. Janten ieu kasus. Éta moal kajantenan upami anjeun gugah sareng ngarobang batur. Anu sateuacana, kuring ngobrolkeun sababaraha pangusaha urang anu aya di séktor éta tapi kuring henteu tiasa nyandak hasil. Tapi dina waktos ieu 5 éngkang dina lebet bisnis ieu. Dina léngkah anu dilaksanakeun, sobat urang, anu aya dina jabatan CEO, mangrupikeun babaturan anu parantos ngabuktikeun dirina ka luar negeri. Anjeunna ogé terang perkara éta. Kami nyandak léngkah ieu sareng aranjeunna. "

Turki urang Erdogan ngécéskeun yén mobil boga 5 design béda, ayeuna design katilu mecenghul, ceuk nu loba sleek warna biru poek mobil urang.

Erdogan, ngalaporkeun yén kanyamanan jero sareng kanyamanan dina mobil, "Kuring tiasa calik dina ati sanajan luhurna, salaku conto." Cenah.

Ditanya naha mobilna laju, Erdogan nyarios: "Titik laju tiasa jarak jauh. Sae pisan lokasi. Kuring ngarepkeun aranjeunna bakal nyandak tés langkung saatos taun ieu, tapi 2022 ayeuna parantos réngsé. Samentawis éta, kuring ngarepkeun kami bakal atos réngsé pabrik di Gemlik. Ayeuna kami parantos mendakan pabrik atanapi hal. Kami nuju parantos nyerah anjeunna. Sora sakitar hiji juta méter pasagi. Urang masihan tempat di sagara di Gemlikte. Kusabab anjeun moal tiasa ngadamel permanén saatos poténsi ékspor tempat ieu henteu luhur. Éta bakal didasaran ku ékspor. Henteu kedah ieu janten lebet? Tangtosna bakal, tapi upami préparasi ékspor anu saé, éta duanana bakal nyalametkeun sareng mobil anjeun bakal ngagaduhan tempat di pasar dunya ayeuna. "

Harga Turki urang Mobil

Presiden Erdogan Turki dina sual naon kajadian jeung harga mobil, "Kuring yakin yén jalma urang bakal di mobil bisa nyandak titik mobile of boredom tanpa putting teuing gampang, abdi miharep, Jigana. Tanpa éta, filsafat menang tina vérsi henteu jalan. Janten langkung penting dina période awal. Nanging sakali ieu penting pisan. Urang ayeuna nuju nganggo mobil listrik. Leres lingkungan. Ieu mangrupa pasipatan. Ukuran sanésna mangrupikeun kanyamanan serius hususna di daérah tempatna tempatna payun sareng pungkur. Ieu penting pisan. Teu aya sora, euweuh. I

Presiden Erdogan, Turki nu ngingetkeun kumaha pentingna elmu dasar pindah ka hareup dina urusan teknis sapertos, tuluy manéhna:

Bilim Dina dinten éta, pusat panalungtikan ilmiah, dimana kami ngadamel presentasi éta, diresmikeun. Dina titik sains dasar urang paguron urang di Turki sabenerna urang tadi. Poé ieu, ti Wétan Tengah, Universitas Téknis, Universitas Yildiz gaduh sadayana ieu. Paguron luhur sanés ogé ngagaduhan departemén sapertos kitu. Tapi ayeuna éta kahiji waktos urang parantos ngajantenkeun bédana. Ieu sanés solar atanapi béngsin. Aya anu pikaresepeun di dieu. Napigasi di konsol hareup. Kalayan navigasi anjeun ayeuna tiasa 'Dimana kuring badé angkat? " Anjeun teu ngomong. Ti ditu, sistem peta bakal aya di dinya sakumaha aranjeunna. Saatos software sareng sateuacana, abdi henteu kedah nyarios dimana éta. Éta sadayana aya. Anu Kulon ngurus éta. Éta naon anu urang badé angkat. Ayeuna infrastrukturna parantos atosan. ”

Erdogan, logo mobil, "tulip" dikedalkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar