Generasi Listrik Nyarita. Wakil Inspektorat Diréktur Jual kanggo Mésér

produksi listrik
produksi listrik

Generasi Listrik Nyarita. (EÜAŞ) Umum Diréktur Asisten Inspektor Ujian lawang. EUAS, dumasar kana skor KPSS bakal nangtukeun 200 calon bakal nangtukeun 10 asisten inspektur. Tuntas kanggo nerapkeun ujian pikeun rekrutmen tanaga ieu diumumkeun salaku 03 Pebruari 2020 pangahirna.


Generasi Listrik Co Inc. dina Kamentrian Energi sareng Sumber Daya Alam. (EÜAŞ) Umum Diréktur Asisten Inspektor Ujian lawang anu bakal diayakeun di Ankara, aplikasi pikeun ujian mimiti dilakukeun. Aplikasi pikeun ujian tiasa dilakukeun ku tanggal 3 Pebruari 2020 panganyarna. Calon anu badé nerapkeun rekrutmen personel sapertos kitu tiasa dilaksanakeun sacara pribadi atanapi ku mail ti kantor lembaga di Ankara.

Kaayaan anu ditéang pikeun Ngalamar numutkeun pengumuman Institusi di Warta resmi nyaéta sapertos kieu:

(1) Pikeun nyetak 2018 atanapi langkung tinggi dina skor PSS-2019 Ujian Pemilihan Orang Awam (KPSS) anu diayakeun ku OSYM taun 48 atanapi 80 sareng janten diantara 200 jalmi kahiji dumasar kana réngking mimitian tina skor pangluhurna di antara ngalamar anu nyandak ujian (skor Sarua) Bisi jumlah calon milarian langkung seueur langkung ti hiji, sadayana calon calon anu ngagaduhan skor ieu bakal diajak ujian tinulis).

(2) Pikeun nedunan kaayaan umum anu dinyatakeun dina Pasal 657 UU Pergaulan Sipil Nomer 48.

(3) Henteu lami umur 01 taun ti 01/2020/35 (01/01/1985 sareng salajengna lahir).

(4) Pikeun parantos lulus ti fakultas hukum, élmu politik, ékonomi, administrasi bisnis, élmu ékonomi sareng administrasi lembaga pendidikan tinggi anu nyayogikeun sahenteuna sahenteuna opat taun atanapi ti lembaga pendidikan tinggi anu atos katampi ku Déwan Atikan Tinggi.

(5) Teu tiasa pakait sareng jasa militer sapertos tanggal ujian tinulis pikeun calon jalu.

(6) Henteu ngagaduhan masalah kaséhatan anu nyegah aranjeunna ngalaksanakeun tugasana sacara terus-terusan.
(7) Henteu komitmen ka lembaga anu sanés ti EUAS.

(8) Pikeun ngirimkeun dokumen anu diperyogikeun sareng formulir calon ka alamat anu dinyatakeun dina "APLIKASI II-EXAM"

Tempat sareng Waktu Aplikasi:

(1) Aplikasi pikeun ujian lebet bakal ngamimitian dina 14/01/2020 sareng bakal lekasan dina 03/02/2020 tabuh 17.00.

(2) Aplikasi réngsé ku ngeusian formulir aplikasi anu dipedar dina situs web Diréktur Umum EUAS (www.euas.gov.tr), sareng dokumen anu sanés anu sanés. Ü EÜAŞ Diréktur Inspektur Dewan Umum Nasuh Akar Kacamatan Türkocağı Jalan No: 2 / F1 Blok KLMN Blok: 5 Kamar moal: 515 06520 Balgat-Çankaya / ANKARA ”pribadi atanapi ku pos.

(3) Aplikasi anu dilakukeun saatos tanggal ieu, aplikasi anu ditampi saatos tanggal ieu kusabab telatna di mail sareng aplikasi anu dilakukeun sareng dokumén anu lengkep atanapi henteu leres kedah dipertimbangkeun.

Topik Ujian Perkenalan:

hukum; a) Konstitusi, b) UU Pidana (Buku 1 UU Pidana, "Édisi Umum;, Bab 2, Bab 2, Kajahatan Suç Ngalawan Harta Édapna, Bab 10, Bab 2 Bab Suç nyinggung Ngalawan Amanah Umum ”, Bab 3, Bab 4, Kajahatan Suç Ngalawan Kahadéan sareng Fungsionalitas Administrasi Umum”), c) Hukum Sipil (kecuali Hukum Kulawarga), ç) Hukum Hukum (“Hukum Umum Obligasi”). Penyediaan ile sareng Sewa, Palayanan, Pagawean, Perjanjian Surety),
d) Hukum Komersial (bagian "Ngawitan" bagian tina Keuangan Komérsial sareng buku ka-1 anu judulna "Komersial Enterprise ve sareng buku ka-3 anu judulna Patepang Anu Dipasangini)), e) Hukum Buruh.
Ékonomi; Teori ékonomi sareng kawijakan, artos, bank, kiridit, konjungsi, panghasilan nasional, hubungan ékonomi internasional sareng lembaga, kontrol bisnis sareng manajemén kauangan, masalah ékonomi ayeuna.
ngabiayaan; Téori fiskal sareng kawijakan fiskal, prinsip sistem pajeg Turki sareng hukum, prinsip perbelanjaan umum sareng masalah perbelanjaan, anggaran sareng jinis anggaran, hutang umum.
Akunting, Matematika; a) Akuntansi umum, b) Analisis sareng téknik neraca, c) Akun sareng statistik komérsial.
Basa Asing (Inggris, Perancis, Jerman).
Tempat Ujian sareng Tanggal:

(1) Ujian ditulis bakal dilaksanakeun ku Pusat Pendidikan Nuluykeun Universitas Ankara (ANKÜSEM) dinten Saptu, 07/03/2020 antara 10:00 - 13.00 (180 menit) dina sési tunggal di Ankara. Teu aya calon anu bakal diakui ka gedong saatos 15 menit mimiti saatos ngamimitian pamariksaan.

(2) Poé, waktos sareng tempat dimana calon bakal nyandak ujian badé dinyatakeun dina létah bijil Calon ”.

Rincian Ujian:

(1) Ujian lawang diwangun ku dua tahap: ujian tinulis sareng ujian lisan.

(2) Ujian ditulis bakal dilakukeun dina sababaraha prosedur uji pilihan (5-pilihan) kalayan ngan ukur hiji pilihan jawaban anu leres. Jawaban anu salah moal mangaruhan jawaban anu leres.

(3) Jalma anu teu lulus ujian tinulis henteu disebut pikeun ujian lisan.

(4) Kelas pinuh dina ujian tinulis sareng lisan aya 100 poin.

(5) Dina ujian tinulis, jumlahna aya 25 patarosan bakal ditaros, 125 diantarana aya masing-masing tina unggal subyek ujian.

(6) Supaya dianggap suksés dina ujian tinulis, ujian basa asing henteu kedah kirang ti 50, masing-masing sasmita anu dicandak tina kelompok ujian anu sanés kedah kirang ti 60 sareng rata-rata henteu kedah kirang ti 65. 20 pelamar munggaran anu gaduh skor ujian tingkatan tertinggi diantara calon anu suksés bakal diondang pikeun ujian lisan.

(7) Bisi aya langkung ti 20 calon sabab parantos nampi angka anu sami dina ujian tinulis, sadaya pelamar kalayan skor ieu bakal diajak pikeun ujian lisan. Batur henteu cocog pikeun hasil ujian tinulis.

(8) Hasil ujian ditulis sareng daptar anu kedah diulem kana ujian lisan, http://www.euas.gov.tr Éta diumumkeun dina alamat internét. Calon anu berhak nyandak ujian lisan ogé dibéré béwara tinulis.

(9) Ujian lisan kedah dilakukeun tina kelompok subjek tina ujian tinulis. Dina pamariksaan lisan, pengetahuan para calon sacara umum sareng kualitas pribadi tina calon sapertos intelijen, kecepatan transfer, kamampuan pikeun nganyatakeun, sikep sareng gerakan ogé ditimbang-timbang.

(10) Supaya dianggap suksés dina pamariksaan lisan, rata-rata sasmita anu dipasihkeun ku unggal anggota dewan ujian leuwih 100 mata pinuh henteu kedah kirang ti 70 poin.

(11) Léngkah ujian kelas; Hal ieu diitung ku cara nyandak rata-rata biji ujian lisan ditulis sareng lisan.

(12) Dina réngking kasuksésan kabentuk saatos pangitungan kelas pamariksaan lawang, upami jumlah panerusna langkung seueur jumlah Asisten Inspéktip anu kedah dilaksanakeun (upami jumlah kasuksésna langkung ti 10 jalmi), anu langkung seueur kalayan skor ujian pamariksaan langkung luhur. Dina hal kasaruaan kelas ujian ujian, calon anu ngagaduhan kelas basa asing anu unggul langkung utami. Lain teu cocog pikeun hasil ujian.

(13) Calon kedah ngalebetkeun bantahan aranjeunna ngeunaan patarosan ujian tinulis sareng aplikasi pamariksaan ka Présidén Dewan Pamariksaan EÜAŞ dina 3 dinten damel ti tanggal pamariksaan. Bantahan anu ditampi saatos béakna waktos ieu henteu tiasa dianggap. Merayu dievaluasi dina 5 dinten padamelan sareng jalmi paduli dibéjaan dina nulis. Bantahan kana hasil ujian tinulis, pengumuman hasil, bantahan pikeun pamariksaan lisan dilakukeun ka Présidén Dewan Pamariksaan EÜAŞ kalayan petisi dina 7 dinten saatos béwara ngeunaan hasil. Perayu bakal ditaliti ku dewan pamariksaan dina 15 dinten paling anyar sareng dibéjaan ka anu tinulis dina tulisan.

(14) Daptar calon anu lulus ujian pamariksaan http://www.euas.gov.tr Éta diumumkeun dina alamat internét sareng ogé dibutuhkeun bewara dilakukeun ka aranjeunna.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar