Masalah Pengangkutan Manavgat Dibahas

masalah transportasi manavgat dibahas
masalah transportasi manavgat dibahas

Dina lingkup Rencana Master transportasi, anu nuju révisi kanggo nyalurkeun 19 kacamatan, Antalya Metropolitan Munisipalitas ngayakeun rapat angkutan sareng jalan kaluar masalah di sadaya distrik kalebet pusatna. Hal-hal anu kedah dilakukeun dina daérah distrik Manavgat dibahas sareng padagang angkot.

Perbandaran Metropolitan Antalya masih nyieun pangaturan anyar dina transportasi. Dina ruang lingkup révisi Rencana Umum, tiasa ngangkut masalah transportasi umum di 19 kabupaten kalebet pusat. Dina rapat anu diayakeun di Unit Layanan Manavgat, masalah perdagangan transportasi sareng pamundut rute dievaluasi.

MESINGKAN MÉTIF

Dina rapat anu diayakeun sareng partisipasi Diréktur Perbandaran Metropolitan Perencanaan Pengangkutan sareng Sistem Rel, Diréktur Trafik Kaamanan Distrik Manavgat, Lalu lintas Gendarmerie Distrik, Dinas Polres Perbandaran Manavgat, Kamar Pandu Manavgat sareng Perwira Metropolitan Perumahan Daérah Layanan Manavgat, kabupaten anu aya dina wates wates Manavgat ditangtukeun. Anjeunna ditunda dina tabél kalayan harepan sareng paménta na. Pasamoan tempat pendapat anu disilihtukeurkeun dina solusina masalah éta produktif pisan.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar