Kamentrian Perdagangan pikeun ngrekrut Staff IT

menteri dagang dikontrak staf IT pikeun nyewa
menteri dagang dikontrak staf IT pikeun nyewa

Pasal 31 ngeunaan "Peraturan Prinsip sareng Prosedur pikeun Pagawéan Inpormasi Téknologi Inpormasi Kontrak di Gedong Émbaran Data skala Skala Institusi Publik dan Organisasi" diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 12/2008/27097 sareng nomer 8 janten padamelan dina Jurusan Teknologi Informasi Perdagangan Menteri. Saluyu sareng panempatan anu dilaksanakeun dumasar kana kasuksésan ujian lisan sareng diterapkeun anu bakal dilakukeun ku Mentri urang, 22 (Dua puluh dua) Staf IT anu dikontrak.


Menteri Perdagangan (www.ticaret.gov.t nyaeta) réngsé formulir aplikasi dina situs wéb anu lengkep sareng leres, kalebet dokumen-dokumen, pribadi ka Direktorat Perdagangan Menteri Perdagangan dugi ka akhir jam kerja antara tanggal 10.02.2020-21.02.2020, atanapi ku surat pikeun ngahontal Kamentrian kami dina deadline aplikasi. perlu dilakukeun. Aplikasi anu ditampi saatos tanggal ieu kusabab telatna di mail sareng alesan anu sanés, sareng anu ngirimkeun dokumen anu leungit moal ditarima.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar