Gambar Pengambilan Pekerjaan Pengangkutan Pekerjaan sareng Pengumuman Ujian Lisan

menteri pagawe angkutan ngagambar seueur sareng pengumuman ujian lisan
menteri pagawe angkutan ngagambar seueur sareng pengumuman ujian lisan

Kamentrian Angkutan jeung infrasturktur Kamentrian kantor propinsi (Istanbul jeung Antalya propinsi) nepi ka ngajalankeun, 4857 sarta Lembaga Public bisa dilarapkeun dina buruh dicokot Prinsip jeung Turki luyu jeung Aturan dina dibekelan Prinsip sahiji Badan Pakasaban (Teo) via kabuka ti 16-20 Désémber 2019 tanggal Salaku hasil tina aplikasi anu dilakukeun kanggo pariwara padamelan, dokumen dipariksa sareng lotre digambar kanggo calon-calon dina daptar akhir dinten Rebo, 08.01.2020 tabuh 10:00 di payuneun masarakat notaris.

Daptar calon utama sareng ngagantikeun (cacad) ditangtukeun salaku hasil tina gambar anu digambar dikaluarkeun dina pewarna. Salaku tambahan, tilas terdakwa Istanbul, anu nyayogikeun syarat-syarat pikeun ngarekam karyawan permanén, anu namina disebatkeun dina Annex-5 dijudulan nyandak ujian lisan tanpa kedah ngagambar seueur.

Calon anu kalebet dina daptar anu diumumkeun calon bakal dibéré ujian lisan dina Kemis, 16 Januari 2020 tabuh 10:00 di Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur Blok A: Lantai 4 (Hakkı Turayliç Cad. Emek Mah. No: 5 Çankaya / ANKARA). caleg kedah hadir dina waktos na waktos dituduhkeun.

Calon anu berhak nyandak ujian lisan moal dibéjaan ku tulisan.

Ek

1- Calon anu ditumpurkeun pikeun Propinsi Istanbul daptar

2- Calon Léspon Pareuman pikeun Propinsi Istanbul daptar

3- Calon Propinsi Antalya Henteu Kapilih daptar

4- Calon Calon Provided Antalya Calon daptar

5- Tilas Calon Istanbul daptar

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar