Pernyataan Mobil Doméstik Dönmez's Pernyataan Mobil Domestik

menteri tanaga deskripsi mobil doméstik
menteri tanaga deskripsi mobil doméstik

Menteri Énergi sareng Sumber Daya Alam Fatih Dönmez, sajauh ieu, kabutuhan énergi mesin pembakaran internal klasik dipihém tina minyak, tapi ayeuna sumebarna mobil listrik, saurna. Dönmez, Turki geus hinted eta bakal ngamimitian janten dina jalan domestik 2022-2023't mobil listrik.


Dönmez nyatakeun yén panggunaan kendaraan listrik sareng stasion ngecas listrik direncanakeun sareng diteruskeun sapertos:

"Dina tata dilumangsungkeun di Turki dina 2030, urang antisipasi hiji leuwih ti 1 juta mobil listrik. Sasuai, kami merencanakeun persiapanana dina jaringan. Automobile perusahaan Grup (TOGG) rencana manajemen Turki sarta mindahkeun kami bisa digawé babarengan kalayan babaturan urang. Kami henteu nyangka gaduh dampak anu ageung dina jaringan di stasiun tempat kami nyauran alon, tapi lokasi stasion ngecas gancang mangrupikeun masalah utama. Kalayan stasion ieu, laju sareng kapasitas mobil dina 15-20 menit bakal tiasa ngeusi gancang. Di dieu anjeun kedah muka jaringan 50-100 kilowatt saben jam. Kamampuhan ieu henteu masalah kanggo suplai kaamanan di sisi produksi. Masalahna mangrupikeun prasarana jaringan dina titik dimana stasion ngecas bakal dipasang, anu peryogi perencanaan. Muga-muga, tujuan urang nyaéta ngevaluasi pangaruh tina 1 juta unit biaya dina jaringan distribusi, alon, sedeng sareng gancang dugi ka tanggal ieu. Kusabab TOGG nampi seueur paménta henteu ngan ti kota-kota gedé tapi ogé ti Anatolia sareng padésan, gunana ngagaduhan stasiun ngecas dugi ka kota paling jauh. Dina rasa ieu, Prévalénsi bakal ngagampangkeun panggunaan alat ieu. Anjeunna tiasa ngecas di bumi tapi moal ngagoda sabab moal tahan. "

Dönmez ogé nyatakeun yén stasion bahan bakar siap nyetél stasion ngecas listrik sareng nyarios, "Kami parantos nyarioskeun stasiun-stasiun kitu. Nyatana, di sababaraha distrik, stasion bahan bakar sigana bakal butuh stasion ngecas. Upami wirausaha bébas henteu sumping sareng ucapkeun, sateuacana kuring bakal netepkeun stasion ngecas dem di daérah éta, urang bakal nyarioskeun stasiun bénsin pikeun ningali éta minangka layanan umum, tapi jasa ieu tangtosna sami sareng anu sami. Éta ogé tiasa janten pusat kauntungan. Salaku tambahan, pusat balanja, fasilitas rekreasi tiasa ngeusi kendaraan. "Cenah.

Dönmez, ngarah kaluar ogé yén kudu aya standar pikeun stasiun ngecas, ngawartoskeun stasiun ngecas kana plat lisénsi ti harti anu bisa jadi jeung Turki ti sagala bagian tina jasa ieu ditampi tagihan on rutin sistem bakal dikirim ka akun numbu ka piring bisa dilaksanakeun.

Ngeusi Peta Peta Listrik



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar