Menteri Luar Negeri pikeun Nampi Sekretaris anu Dikontrak

mentri luar negeri
mentri luar negeri

1 (hiji) Sékretaris Sekretaris Jendral Konsultan Turki Toronto bakal diakui ka jabatan Sékretaris.

Abdi) Kualifikasi DIPANGGU UNTUK KANDIDATES:
1. Keur jadi warga nagara Republik Turki,
2. Henteu langkung umur ti 41 taun sakumaha tanggal ujian.
3. Kanggo lulus sahenteuna sakola SMA atanapi sakola sarimbag sareng sakola asing anu disatujuan ku Kementrian Pendidikan Nasional janten sarimbag sareng sakola ieu.
4. Henteu dicabut hak umum,
5. Henteu dihukum dipenjara kusabab pamicu, konflik, korupsi, nyogok, maling, panipuan, penipuan, nyiksa iman atanapi malah bangkrut, bahkan aranjeunna parantos dipenjara langkung ti 6 bulan atanapi amnesti.
6. Pikeun ngagaduhan atanapi parantos ngalaksanakeun jasa militer pikeun lalaki,
7. Pikeun ngabuktikeun yén henteu aya halangan pikeun damel dina sagala jinis kaayaan cuaca kalayan laporan panitia kaséhatan (Laporan Komite Kaséhatan dipénta ti para calon pagawé).
8. Paréntah pisan Inggris sareng Turki,
9. Anggo komputer sareng mesin tik.

II) DOKUMEN DIPERLUKAN UNTUK APLIKASI:
1. Petisi aplikasi nyatakeun paménta milu ujian (inpormasi kontak sapertos alamat, nomer telepon, alamat e-mail kedah dilebetkeun kana petisi),
2. CV (CV),
3. Salinan halaman anu diolah ku paspor asli asli atanapi disatujuan.
4. Salin kartu idéntitas atanapi anu disertipikasi
5. Salin diploma asli atanapi disertipikasi anu dicandak ti SMP anu kapungkur ("sertipikat sertipikat anu acak pikeun dicandak tina Latihan Attaché pikeun lulusan SMA di luar negeri),
6. Sértipikasi demobilisasi pikeun jasa militer atanapi dokumen nunjukkeun yén éta henteu aya hubunganana sareng jasa militer.
7. 6 poto paspor poto anu dicandak dina 2 sasih panungtungan.
Kanggo aplikasi ku mail, salinan fotos 3th, 4, 5th, jeung 6 perintah tiasa dikirim, disayogikeun yén asal-usulna dikintun sateuacan ujian ditulis.

III) Ujian:
Paspor atanapi kartu idéntitas asli kedah dipayunkeun nalika nyandak ujian.
a) Ujian Kahirupan Ditulis: Ujian kualifikasi ditulis bakal dilaksanakeun dina 3 Pebruari 2020 Senén di 10:00 di Konsulat Jenderal Turki di Toronto.
Jejer ujian:
Tarjamahan ti Turki ka Inggris (1 jam)
Tarjamahan ti Inggris ka Turki (1 jam)
Komposisi Turki (1 jam)
Matematika (1 Jam)
b) Ujian Kompetisi Lisan jeung Terapan: Calon anu suksés dina ujian kaahlian ditulis bakal diulem kana ujian persaingan lisan sareng praktis anu bakal dilakukeun dina Konsulat Jenderal dina dinten Jumaah, 7 Pebruari 2020 tabuh 14:00.
Lisan Topik Ujian: Umum Budaya, Turki, sareng Dunya Geografi, Sajarah teh Ottoman Empire Sajarah Revolusi Turki.
Topik Ujian Terapan: (Komputer) Ujian mesin tik

IV) DATE APLIKASI:
Aplikasi tiasa dilakukeun sacara langsung dinten Jumaah, 17 Januari 2020, di 10 Lower Spadina, Suite 300, Toronto ON, M5V 2Z2 atanapi salami jam kerja (09:00 ka 17:00 unggal minggu). Konsulat Jéndral henteu tanggung jawab pikeun ngalambatkeun sareng karugian anu tiasa lumangsung dina aplikasi anu dilakukeun ku surat.

V) TEMPAT EXAM:
Ujian Ditulis: Konsulat Jenderal Republik Toronto, 10 Lower Spadina, Suite 300, Toronto ON, M5V 2Z2
Ujian Lisan sareng Terapan: Konsulat Jenderal Republik Toronto, 10 Lower Spadina, Suite 300, Toronto ON, M5V 2Z2
Tel: +1 647 777 4106 atanapi 647 777 4117
E-mail: consulate.toronto@mfa.gov.t nyaeta

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar